HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 989.

2012.04.12. 20:05 Gabbá

Úszás:

Mirela Olczak lengyel úszónő doppinghasználat miatt novemberben megbukott, de esetét csak most hozták nyilvánosságra. Mivel megúszta hat hónapos büntetéssel, eltiltása május 11-én már le is jár. A pillangóúszásban háromszoros junior Európa-bajnok sportolót az őszi lengyel Grand Prix-n ellenőrizték, s a levett minta elemzése - az enyhébb megítélés alá eső stimuláns - methylhexaneamin igénybe vételét mutatta ki nála. A pozitív eset tényét a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA jelentette be csütörtökön, közölve azt is, hogy a fegyelmi büntetést a lengyel sportági szövetség rótta ki rá. 

Súlyemelés:

Három ezüstérmet nyert Nagy Nikoletta a törökországi Antalyában zajló súlyemelő Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján, a nők 63 kg-os kategóriájában. A 28 éves ózdi versenyző - hat kifogástalan gyakorlattal - szakításban a 90 és a 93 után a 94 kg-mal is elbánt, majd lökésben sikerrel küzdötte le a 111, a 114 és a 116 kg-os terhet is. Ezzel összetettben 210 kg-ig jutott, ami - akárcsak fogásnemenként - második helyet ért számára. Nagy tavaly ugyanilyen összteljesítménnyel ötödik volt a kazanyi Eb-n. A súlycsoport másik magyar indulója, Szilágyi Kinga - a mezőny legfiatalabb tagjaként - szintén hat jó fogást mutatott be, számára a 66 és 85 kg-os fogásnemi eredmény, és az összetettbeli 151 kg egyformán a 18. helyre volt elegendő. A részletekről a helyszínről beszámoló Dobos Imre, a magyar szövetség elnöke úgy nyilatkozott, hogy a csütörtöki siker után további érmeket vár a magyaroktól. A 63 kg Eb-címét szakításban, lökésben és összetettben is a hazaiak versenyzője, az immár négyszeres kontinensbajnok Sibel Simsek szerezte meg 225 kg-os összteljesítménnyel. 

Labdarúgás:

Az eredeti megállapodás értelmében 100 ezer euró plusz áfa kölcsönvételi díjat kellett volna fizetnie a Bajzát, Brnovic, Zámbó, Supic négyesért a miskolci klubnak, de ezt csak részben teljesítette, 35 ezer eurót utalt át. Az ETO ezért felszámolási eljárást kezdeményezett a DVTK-val szemben, ám időközben a borsodi klub beperelte az ETO-t a kölcsönadási szerződés feltűnő értékaránytalansága címén, illetve arra hivatkozva, hogy az egyezség a jó erkölcsbe ütközött. Bódis Judit, az ETO egyik ügyvédje a jogerős ítélet kihirdetése után elmondta, amennyiben a DVTK nem utalja át a fennmaradt összeget, valamint a kamatot és a több mint egymillió forintos ügyvédi díjat, újraindul a felfüggesztett felszámolási eljárás. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr644394664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása