HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 998.

2012.04.21. 22:05 Gabbá

Jégkorong:

Az utolsó, britek elleni mérkőzés eredményétől függetlenül a harmadik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon, mivel a japán csapat a zárófordulóban büntetőkkel kikapott a bennmaradásért harcoló ukrán együttestől. 

A magyar jégkorong-válogatott utolsó meccsen 5-4-es vereséget szenvedett Nagy-Britanniától a szlovéniai divízió I-es világbajnokságon. Győzelmükkel a britek bennmaradtak, Ukrajna viszont búcsúzott a másodosztálytól. 

Vívás:

Olimpiai kvótát szerzett a párbajtőröző Szász Emese a vívók pozsonyi kvalifikációs versenyén, így ott lehet a londoni játékokon. Szász a viadal honlapja alapján a csoportküzdelmeket első kiemeltként kihagyta, majd az egyenes kieséses szakaszban a norvég színekben szereplő Caroline Piaseckát 15-4-re, a görög Niki Szidiropulu-Hrisztodulut 15-5-re, végül a brit Corinna Lawrence-t 15-11-re legyőzve bejutott a döntőbe, ami ötkarikás részvételt ért. A másik ágon a francia Laura Flessel-Colovic menetelt el a fináléig, többek között a svéd Emma Samuelssont és az észt Erika Kirput búcsúztatva. A döntőt nem vívták le.

Birkózás:

Mivel a döntőben a török Taha Akgul nem állt ki ellene, Ligeti Dániel megnyerte a szabadfogású birkózók 120 kilós súlycsoportjának versenyét a szófiai olimpiai selejtezőn. A döntőbe és ezáltal a Londonba vezető úton Ligeti egyformán két menetben győzte le a lengyel Bartolomiej Bartnickit, a 2009-ben és 2010-ben vb-bronzérmes görög Joannisz Arzumanidiszt és az ukrán Olekszandr Hocianivszkijt. "A finálé volt a legkönnyebb" - mondta nevetve a 22 éves magyar. "Nagyon jó napom volt, végig kiválóan ment a birkózás, nem is volt igazán szorult helyzetem. Különösen örülök, hogy most sikerült megszereznem a kvótát, mert nem szeretek repülni, így örömmel kihagyom a jövő hétvégi, kínai kvalifikációs versenyt. Azért Londonba azt a kétórás utat majd kibírom a levegőben."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr774465592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása