HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 1000.

2012.04.23. 22:04 Gabbá

Ezzel a kerek számmal fejezem be a SZUBJEKTÍV EDZŐ sorozatomat! Ezentúl nem lesz! 

Jégkorong:

Ukrajnát megelőzve a 19. helyre lépett előre a magyar jégkorong-válogatott a világranglistán a divízió I-es vb után. A rendlista történetében még sohasem állt ilyen előkelő helyen a magyar csapat. Kevin Primeau csapata harmadik lett a szombaton véget ért vébén, miközben Ukrajna kiesett. A ranglista élmezőnyében még változások lesznek a májusi A csoportos vébé után, de a 18. helytől lefelé biztos a sorrend, írja a jegkorong.blog.hu. 

Magyarország rendezi a 2014-es téli olimpia jégkorongtorna egyik selejtezőcsoportját, miután a magyar válogatott a harmadik helyen végzett a divízió I-es világbajnokságon, és így a világranglista 19. helyére lépett elő. A viadalra november 8. és 11. között kerül majd sor a Papp László Sportarénában. A négy országot felvonultató tornán a magyar csapat ellenfelei között biztosan ott lesz a holland és a litván együttes, míg a harmadik rivális jelen állás szerint a szerb válogatott lesz. A csoportból az első helyezett jut tovább a második körbe, amelynek a pillanatnyi helyzet ismeretében Lettország lesz a házigazdája 2013. február 7-10. között. Lettországban a vendéglátó letteken kívül várhatóan Szlovéniával és Dániával kell megküzdenie továbbjutása esetén a magyar csapatnak, a csoport győztese kijut a 2014-ben Szocsiban sorra kerülő téli ötkarikás játékokra. 

Dopping:

Hatezernél több doppingmintát elemez a nyári játékok idején a londoni olimpia hivatalos laboratóriuma. A program szerint átlagban minden második sportoló számíthat vizsgálatra, de egy német szakember szerint rengeteg új doppingszer után hiába fognak kutatni. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szerint a tiltott segítséghez folyamodók okkal tarthatnak attól, hogy rajta vesztenek. "A doppingolók jó ha tudják, hogy várhatóan nem ússzák meg az ellenőrzést, és minden olyan tudományos eszközt és módszert bevetünk, amellyel a csalók leleplezhetők" - szögezte le John Fahey WADA-elnök hétfői nyilatkozatában.  Egy német doppingszakember ugyanakkor figyelmeztetett, hogy a jelenlegi tesztekkel képtelenség kimutatni az összes doppingszert. "Legalább száz olyan újfajta szer létezik, amely hatásában hasonló, szerkezetileg azonban eltér az EPO-tól, ám ezeknek használóit a mostani EPO-tesztekkel nem lehet lebuktatni" - jelentette ki Mario Thevis egy londoni konferencián. 

Labdarúgás: 

Ma tíz éve halt meg Simon Tibor, a Ferencváros legendás focistája, a Bajnokok Ligájában szerepelt csapat egyik alapembere. A kőkemény védőről a hétvégén elneveztek egy szektort a Fradi-pályán, míg Ausztriában a zöld-fehér Rapid Wien drukkerei emlékeztek meg róla a Sturm Graz elleni meccsen. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr134469489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása