HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1665. $egyéb$ + #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2012.05.26. 16:38 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a kenyeresnél, a hentesnél, a zöldségesnél, a SPAR-ban és eközben hozzávetőlegesen 14-15 kilométert tekerhettem le, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 45 perc 24 másodperc alatt, ami 63,72 kilométeres táv és ez 23,1 kilométer/órás átlagot jelent, sétálás: itthoni dolgaim intézése közben 16.100 lépést tettem meg, ami 12,1 kilométer legyaloglását jelenti és ez 566 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel nagyon korán sikerült felkelnem és szinte azonnal el is indultam utamra. A vásárlásokat intéztem. Elsőként a henteshez tekertem el, következett a kenyeres és a SPAR, majd utoljára a zöldségeshez mentem. Ezen utak közben úgy nagyjából 14-15 kilométert tekerhettem le. Amikor a bevásárlásokkal végeztem átöltöztem és kimentem tekerni egyet. Dobogókőre mentem fel, ahogy eddig is. Most egy kicsit megint megnöveltem a letekerendő távot azzal, hogy Pilisszentkeresztig jöttem vissza. Aztán innen ismét megint felmentem a hegyre. Így ma 63,72 kilométert tekertem le. Szerencsém is volt, mert az első felmenetelkor Szentkeresztnél elment mellettem két másik kerekes. Ezek közül az egyik lemaradt, és vele együtt mentem fel Dobogókőre. Sokat segített azzal, hogy ott volt mögöttem és így én is egy kicsivel többet adtam bele, hogy ne bőgjek le nagyon. Ezért sikerült az első felmenetelem jól. Aztán visszaereszkedtem Pilisszentkereszt alsó részéig és innen ismét felmentem a hegyre. Jól ment végig, aránylag erősnek éreztem a lábaimat, mert a tegnapi futás után egy kicsit féltem, hogy nehezen fog menni a mai tekerés. Ez nem következett be, sőt az eddigi felmenetelek közül most mentem a legjobb átlagot, annak ellenére, hogy most tekertem le a leghosszabb távot. Amikor haza értem lefürödtem és itthon elkezdtem dolgozgatni, intézni a dolgaimat. Eközben 12.1 kilométert gyalogoltam le, ami nagyon jót tett a lábaimnak, mert lelazultak. Ma csak 3-t mozogtam, a héten 33 edzésnél tartok.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr124547768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása