HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1686. $egyéb$ + #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2012.06.16. 18:40 Gabbá

Egyéb: vásárlás a CORA-ban és a kenyeresnél, eközben hozzávetőlegesen 11-12 kilométert tekerhettem le, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 53 perc 57 másodperc alatt, ami 64,95 kilométer teljesítését jelenti, ez 22,4 kilométer/órás átlagot tekertem le,  sétálás: itthoni dolgaim megcsinálása közben 13.700 lépést tettem meg, ami 10,2 kilométer legyaloglását jelenti és ez 479 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi, szokásos pénteki nagy edzések után, ma hajnalban ugyan megébredtem, de inkább átfordultam a másik oldalamra és aludtam tovább.  Azért reggel 7 után fel is keltem. Az első utam a kenyereshez vezetett, majd a CORA-ba hajtottam el. Ezen utak alatt úgy nagyjából 11-12 kilométert  tekerhettem le. Amikor haza értem, átöltöztem és kimentem bringázni. Az idő meleg volt, de a szél fújt. Ennek a tekerés közben lesz jelentősége. Az elején még erősnek éreztem magam, de aztán be be kellett látnom, hogy a hegyen már nem vagyok olyan combos. Dobogókőre kétszer másztam fel, Pilisszentlászlóra vissza gurultam, majd ismét Dobsi következett. Eközben majdnem 65 kilométert tekertem le. Érdekes, de egy alapsebességet, egy egyenletes lábfordulattal megmásztam a hegyet, kétszer is. Sajnos ebből nem tudok kijönni. Még az első hegymászásnál sem. A másodiknál pedig már annak is örültem, hogy nem estem nagyon vissza a sebességben. A hegynek felfelé hátszelem volt, aminek az lett a következménye, hogy sokkal jobban izzadtam és ez az izzadság mindkét esetben belefolyt a szemembe. Majdnem vakságom volt, annyira csípte a szemem. De aztán ezt is túléltem. Visszafelé aztán már eresztettem a gépet, amennyire tudtam.  Ugyan majdnem egy kilométerrel többet hajtottam, mint a múltkor, az átlagsebességem lassabb volt, mint előzőleg. Nagyon jól esett ez a bringázás. Itthon aztán elkezdtem végezni a dolgaimat, eközben 10,2 kilométert gyalogoltam le. Ma csak 3 mozgásom volt, de kellemesen elfáradtam. A nagy melegben egy kicsit nehéz volt a bringázás. A héten már 33 edzésnél, mozgásnál tartok. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr834592498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása