HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1723. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2012.07.23. 18:11 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Tokod - Tokodaltáró - Dorog - Leányvár - Pilisjászfalu - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Pilisborosjenő - Üröm - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 4 óra 36 perc 01 másodpercre, és ez 27,2 kilométer/órás átlaggal tettem, ezen a 124,86 kilométeres távon, sétálás: az itthoni dolgaim megcsinálása közben 4,0 kilométert gyalogoltam le, ami 288 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi rápihenés jó volt. Ma hajnalban keltem a tesómmal, összerakodtam, majd reggel 5 óra után elindultam haza felé. Az elején kellemesen hűvös volt, a karjaim fáztak is egy kicsit. De hamar túl voltam ezen. Az első órában 26,8-as átlagot nyomtam. Ez 0,7-el több, mint a csütörtöki hazamenetelemkor mért legjobb átlag. Ráadásul a szél sem fújt. Jól éreztem magam. A második órában tovább tudtam fokozni az iramot, mert a második órában 27,6 lett az átlag sebességem. A lábaimat erősnek éreztem. A nap szépen sütött, a szél fújt, de nem volt erős. A harmadik órában már 28,4-es lett az átlagom. Sajnos már kezdett erősebben fújni a szél és egyre inkább szembe fújt. Aztán Piliscsaba magasságában már végig szembe szelem volt, és jöttek a hegyek, dombok. Ekkor már tudtam, hogy az átlagom már csak rosszabb lehet, mert az ürömi emelkedőket is meg kellett még másznom. Ekkor már egyértelműen szembe szél fújt. A negyedik órában az átlagsebességem visszaesett 27,4-esre. A végén még leadtam 0,2-t, mert 27,2-vel fejeztem be a hazajövetelemet. A lábaim az elején erősek voltak, de aztán a végére már azért éreztem, hogy vannak lábizmaim, és hol erednek, hol tapadnak. Az ürömi emelkedő végén már fájtak is a virgácsaim, de ezen túl voltam és már csak haza kellett gurulnom, tekernem. Annak örültem, hogy majdnem 20 perccel jobb időt tekertem ma, mint csütörtökön Győr felé. Természetesen az akkori 25,5 helyett most 27,2-t hoztam, ugyanazon az útvonalon. Hazaértem, lefürödtem, elraktam a gépet, rendbe raktam a dolgaimat, majd elkezdtem a szokásos itthoni dolgaimat megcsinálni. Besegítettem az ebéd főzésbe is. A  bringázás utáni sétálás nagyon jót tett a lábaimnak, mert lelazultak. Kereken 4 kilométert gyalogoltam le, itthon. Ma is csak 2 mozgásom volt, de ebből azért a bringázás 4 és fél órát tartott. Ezen a héten szabadságon vagyok, de azért szeretnék egy kicsivel többet edzeni, mint a múlt hét volt, amikor is csak 14 mozgásom volt. 

1 komment

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr464673453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabbá 2012.07.25. 18:16:54

@nesze_neked:
Szia!

Én csak aránylag vagyok nagy bringás, mert idén még csak 1200 kilométert tekertem le. De azért köszi. Amikor hosszabbat tekerek, akkor nem szoktam megállni, mert nem túrázom, hanem hajtok ezerrel, ami a csövön kifér. Nincs mobilom se és nem szoktam látványosságokat megnézni. Ha pedig valami gondom van a géppel, akkor azt én megcsinálom ott helyben.
De azért köszi, hogy felhívtad a figyelmemet!

Üdv.: Gabbá
süti beállítások módosítása