HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1734. /futás/+ ˘sétálás˘

2012.08.03. 16:33 Gabbá

Futás: a háztömb körül 4 kör lefutása, ami 14 kilométer teljesítésének felel meg, sétálás: a nap folyamán 10,2 kilométert gyalogoltam le, ami kereken 600 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel a tegnapi kerékpározás után kissé nehezen felébredve keltem fel. De kimentem futni, hogy a lábaim végre teljesen kilazuljanak. Ez sikerült is. Az eleső háztömb körüli körnél még fájtak a térdeim, de a másodiktól már ezzel nem volt probléma. A második körben a jobb vádlim kezdett el fájni. Ezután már minden ment a maga útján, vagyis semmim sem fájt, semmi gondom sem volt. A tempó viszont csak olyan kocogós, beszélgetős volt. Vagyis, ha lett volna valaki velem, akkor végig tudom dumálni az egész futást, mert nem erőltettem meg magam. A lefürdés, és a rendbe rakás után, indultam a városba a bicómat megcsináltatni. Bicóval be a városba, majd gyalog haza. Innen a tesómmal elmentünk a hétvégére bevásárolni. Amikor hazacipekedtünk és már meg is ebédeltünk, akkor mentem vissza a gépemért. Teljes hajtás cserén esett át a gép, vagyis a hátsó sort, a láncot, a tányérokat is ki cseréltettem. Ezt aránylag olcsón megúsztam, mert nem került az egész 40 rongyba. Szóval átvettem a gépet és már ezzel jöttem haza. Ezen utak alatt 10,2 kilométert tettem meg, ami egészen szép táv, főleg, ha hozzávesszük a reggeli futás távját is. Ma ugyan csak két mozgásom volt, de ezekkel is majdnem 25 kilométert tettem meg. A héten már a 14. edzésnél, mozgásnál tartok. Ez sem lesz sok, mennyiségre, de azért több, mint a szabadságom zömében. Hiszen ma futás, tegnap 124 kilométer biciklizés, holnap újra bicó, majd vasárnap egy haza tekerés vár rám. Szóval ez annak ellenére jó kis hét, hogy edzésszámban nem mutat sokat. De majd a jövő héten, amikor is ismét dolgozom, és akkor többet tudok foglalkozni az erősítésekkel, a fekvenyomással, a húzódzkodással és még minden olyasmivel, amit bent a melóhelyemen szoktam csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr664694257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása