HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1735. ˘sétálás˘

2012.08.04. 17:55 Gabbá

Sétálás: a nap folyamán 5,2 kilométert gyalogoltam le, ami 309 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napom nem éppen az elképzeltek szerint alakult. A terv az volt, hogy egy nagyon közeli ismerősömmel kimegyek egyet tekerni Tényőre, meg a hozzátartozó kis hegyezésre. Ez nagyon jó lett volna a holnapi hazatekerés előtt. Mivel a kerékpár valahol technikai sportág, az a bizonyos technika ördöge közbe szólt, nem is akárhogyan. Ahogy az ismerősömmel megbeszélt találkozási ponthoz tekertem összeszedtem egy hátsó defektet. A tartalék belsőmet betettem a kilyukadt helyére. Majd alig 25 perccel később oda is értem a találkozási pontra. Innen elindultunk, hogy akkor tekerjünk egyet. De az első kerekemben is lett egy defekt. Körülbelül 3-4 kilométer után le is eresztett a kerék. Újabb cserét már nem tudtam csinálni, mert több belsőm nem volt. Ezért ragasztás után kellett néznem. Közösen megtaláltuk a belsőn a lyukat, majd beragasztottam egy régi folttal. Ekkor derült ki, hogy a külsőt is kivágtam. Egy singó külsőt tettem bele, hogy haza tudjak jönni. Innentől kezdve már botorság lett volna kimenni még egy 60 kilcsit tekerni. Örültem, hogy aránylag simán haza tudtam jönni, anélkül, hogy a felnit odacsaptam volna. Ezek után irány a város, ahol vásároltam két belsőt, és egy külsőt, hogy holnap haza tudjak menni a bicómmal. Eközben legyalogoltam 5,2 kilométert. Ma így ez az egy mozgásom volt. Nem volt sok, de a defektek közbe szóltak. Ez van. Már csak egy napom van a szabadságomból és holnapután már dolgozom. Remélem, hogy többet fogok tudni edzeni, mint a szabim alatt. 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr564695717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása