HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1798. ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ~kertészkedés~ + #kerékpározás# + $egyéb$ + ˘sétálás˘

2012.10.06. 18:50 Gabbá

Húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, itthoni erősítés: 6x50 fekvőtámasz lenyomása, kertészkedés: 4 órán keresztül trágyát hordtam a telken, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 1 óra 59 perc 07 másodperces időre, ami 25,3 kilométer/órás átlagnak felel meg, ez az út 50,26 kilométer volt, egyéb: vásárlások intézése és közben 11-12 kilométert tekerhettem le, sétálás: a nap folyamán 11,8 kilométert gyalogoltam le, ami 696 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A hét fáradalmait éjjel pihentem ki, mert reggel nem tudtam felkelni. 7 óra után azért felkeltem. Elsőként megcsináltam a húzódzkodást. A zárt szelvény még mindig töri a tenyeremet, de már kezd kérgesedni, ami okán már kevésbé fájnak a bütykeim. Aztán következett az itthoni erősítés adagjának lenyomása, és ez 6x50 fekvőtámaszt jelentett. Ezzel a két mozgással az itthoni edzéseket meg is csináltam. Aztán kimentem a telekre, hogy a földre a szántás előtt trágyát hordjak a szomszédból. Ez a munka pontosan 4 órán keresztül tartott. Ez a mozgás volt a nap fénypontja, mert 48 kupacot csináltam. Amikor hazaértem, lefürödtem és azonnal mentem ki tekerni egyet. Ma is Dobogókőre mentem fel. Hát szelem volt odafelé, vissza pedig szembe szél fújt. Az időjárás jó volt, sütött a nap és aránylag meleg volt. Felfelé jó erőben voltam, mert ma is ugyanolyan átlagot nyomtam oda felé, mint a múlt héten. Amikor már fenn voltam Dobogókőre, akkor már jobb volt az átlagom, mint a múlt héten. Aztán lefelé nyomtam a pedált, ahogy csak bírtam. Ennek köszönhetően sikerült majdnem 1 perccel 2 órán belül hazaérnem. Ezzel új átlag sebesség csúcsot értem el, a 25,3-as kilométer/órával. Végig erős volt a lábam és bírtam a tekerést. Ahogy hazaértem, lezuhanyoztam és eltekertem a SPAR-ba, hogy néhány dolgot vásároljak. Aztán egy kis boltba hajtottam el. Ezekkel az utakkal úgy nagyjából 11-12 kilométert tekerhettem le. A nap folyamán 11,8 kilométert gyalogoltam le. Ezzel a mai 6 edzéssel és mozgással már 51 edzésnél tartok a héten. Ez 3-al több, mint a 8 mozgás/napos átlag. Már csak a holnapi napot kell kibírnom és akkor sikerült ezen a héten is beállítanom az edzésszám csúcsomat, az 59 edzést. De persze ehhez még meg kell csinálnom a holnapi penzumomat.  

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás kertészkedés kerékpározás sétálás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr664823559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása