HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1814. $egyéb$ + ~kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2012.10.22. 18:45 Gabbá

Egyéb: vásárlások lebonyolítása a kenyeresnél és a METRO-ban, gyógyszer kiváltása, kertészkedés: az itthoni virágokat téliesítés miatt behordtam a konyhába, majd az egy nyári növények leveleit egy talicskával kitoltam a telekre, 2 órán keresztül tartott ez a munka, sétálás: a nap folyamán 6,5 kilométert gyalogoltam le, ami 365 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Elkezdődött a pihenő hetem. Ennek az volt a jele, hogy reggel nem keltem fel korán. A METRO-ba tekertem el elsőként. Amikor innen hazaértem, továbbhajtottam a kenyereshez. Amikor végeztem ezekkel, akkor itthon segítettem a virágok téliesítésében. A nagy és a nagyobb cserepeket én hordtam be a konyhába. Valamint az egynyári növények maradékát kitoltam a telekre, egy talicskával. Szóval Ez a kis kertészkedésem 2 órán keresztül tartott. Aztán a Mamának egy gyógyszerét váltottam ki. A nap folyamán 6,5 kilométert gyalogoltam le. A mai 3 mozgás - nem is volt benne igazi edzés - jól esett és persze lazítottam is rendesen. Holnap tervezek egy bringázást is. Aztán majd kiderül, hogy mit fogok csinálni, illetve mihez lesz kedvem. De az is lehet, hogy mást fogok csinálni. Majd a holnapi bejegyzésemből ki fog derülni, hogy a terveimhez képest mit fogok, vagy mit tudok megcsinálni.   

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kertészkedés sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr304862923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása