HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1815. #kerékpározás# + ~ kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2012.10.23. 17:16 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - 2 bükkfa nyereg - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 3 óra 28 perc 03 másodperc alatt. Ez az útvonal hozzávetőlegesen 88,20 kilométer lehetett, kertészkedés: folytatódott a bodza irtás és ez a munka 3 órán át tartott, sétálás: a nap folyamán 3,8 kilométert gyalogoltam le, ami 234 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon is kialudtam magam, mert 7 órakor keltem fel. Amikor felöltöztem, hogy kimenjek tekerni egyet, akkor láttam, hogy szép nagy köd van. Ez persze engem különösebben nem zavart, de azért figyeltem ezerrel, nehogy elcsapjon egy autó. Volt rajtam fény visszaverő pánt is. Szentendrén rendőrök jöttek velem szembe, így kénytelen voltam bemenni a bringaútra. Aztán a hatalmas köd miatt az bringásórám elájult. Csak az óra része működött, a többit nem mutatta, mert a köd okán az érintkezők rövidre záródtak és semmi életjelet nem adtak. Az első órában 27,8-as volt az átlagom. Aztán legközelebb haza felé, Pomázon kezdett el működni az óra. Addig csak a letekert időt tudtam kontrollálni. Ezért  sem tudom, hogy pontosan mennyit tekerhettem le, és milyen átlagot nyomtam. Az útvonal hosszát a vasárnap tekeréshez viszonyítottam, mert akkor is ezt az útvonalat hajtottam le. 430 méterrel kisebb távolságot vettem alapul. A köd, meg az óra megállás miatt 5 perc 43 másodperccel lassabb voltam, mint vasárnap. Persze ahogy beértem Esztergom után az erdőbe és megkezdtem a hegymászást, mindjárt kisütött a nap és a köd felszállt. A mai tekerésem egy ilyen faramuci hajtás lett. De ez van, hiszen a kerékpár nem szépségápolási cikk, illetve anyukám mondta, hogy akkor tekerjek, ha jól esik, vagy sz.r az időjárás. Amikor hazaértem átöltöztem és a telken folytattam a bodza irtást. Ez a munka 3 órán keresztül tartott. A nap folyamán 3,8 kilométert gyalogoltam le. A mai nap is 3 edzésem volt, amiből a tekerés valóban edzés volt. A másik kettő csak amolyan szabadidős mozgás. A héten eddig 6 mozgásom volt. A pihenő hét nagyon jól esik. Lazulok, pihenek és csak keveset edzek. De ez így van jól, aztán majd ismét elkap az lendület.  

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr804864741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása