HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1844. ˘sétálás˘

2012.11.21. 17:08 Gabbá

Sétálás: a nap folyamán 14,7 kilométert gyalogoltam le, ami 828 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tulajdonképpen a tegnapi napot ismételtem meg máma. Vagyis, mindössze 100 méterrel gyalogoltam többet, mint tegnap. Hajnalban sikerült elaludnom, és így nem mentem ki futni, bár elterveztem a kocogást. Aztán a tesómmal elmentünk a piacra, majd onnan haza gyalogoltunk. Innen következett a karácsonyi vásárlások további intézése. Ezért először a SPAR-ba mentünk el. Végül én még begyalogoltam a városba. És ezzel készen van a teljes karácsonyi ajándék és egyéb vásárlások ideje a részemről. Mindent megvettem, és szerintem minden élelmiszer itthon van, ami esetleg kellhet még. Egy-két apróságot azért még be kell szerezni, ilyesmire gondolok, hogy kocsonyahús, meg zöldségek, meg ilyesmik. De ezek már azt lehet mondani, hogy filléres tételek az eddigi kiadásokhoz képest. Szóval ma is csak gyalogoltam egy jó nagyot. Mást nem is csináltam. Egy kissé hiányzik a sok mozgás, de számomra most ez volt a legfontosabb, hogy minden amit meg lehetett venni előre azt vegyem meg. Holnap haza megyek Kalászra és aztán remélem, hogy sikerült egy kicsivel többet edzenem, mozognom, mint itthon. De majd kiderül, hogy mit hoz a jövő. Nem esek kétségbe, hogyha nem tudok rendesebben edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr994918606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása