HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1886. $egyéb$ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2013.01.02. 16:13 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a kenyeresnél, a zöldségesben és a fénymásolós, valamint a bankom meglátogatása, ezen utak alatt hozzávetőlegesen 12-13 kilométert tekerhettem le, itthoni erősítés: 6x50 fekvőtámasz lenyomása, sétálás: a nap folyamán 2,6 kilométert gyalogoltam le, ami 171 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hát ez is elérkezett. Ma volt az utolsó napom, hogy szabin, illetve szabadnapon voltam. Mindenesetre már alig várom, hogy ismét dolgozhassam. Holnap hajnalban megyek dolgozni, és remélem, hogy lényegesen többet tudok majd edzeni, mint amikor itthon lógtam. Ma megcsináltam az év első vásárlási körútját. A SPAR-ban kezdtem volna, de valamilyen technikai probléma miatt nem nyitott ki. A kenyeresnél beszereztem a szokásos pékárut, majd a zöldségesnél vásároltam egy kis gyümölcsöt, paprikát. Ezzel be is fejeztem a vásárlásokat. A bankban egy kis pénzmagot vettem fel, illetve a fénymásolósnál egy anyagot másoltattam. Eközben úgy nagyjából 12-13 kilométert tekerhettem le. Amikor hazaértem, azonnal lenyomtam az itthoni erősítési programomat, ami 6x50 fekvőtámaszt jelent. Bár tegnap csináltam hosszú idő óta, de érzem a karjaimat. Így ma muszáj volt rágyúrnom, hogy ne legyen még rosszabb. Aztán hozzá fogtam a szokásos itthoni dolgaim elvégzéséhez és eközben 2,6 kilométert gyalogoltam le. Ma már 3 mozgásom volt, ami ezen a héten az eddigi legtöbb. A héten már a 7. mozgásomnál vagyok túl. Ez nem sok, és ráadásul edzésem még nem volt. Vagy legalább is olyan, amit annak nevezhetnék. Röviden ennyit a mai napra.  

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr614992302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása