HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1893. \hó lapátolás\ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2013.01.09. 18:38 Gabbá

Hó lapátolás: a tegnap este esett havat ellapátoltam, illetve söpörtem le a ház körül, ez a munka 2 órán keresztül tartott, itthoni erősítés: 6x50 fekvőtámasz lenyomása, sétálás: a nap folyamán 8,7 kilométert gyalogoltam le, ami 395 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap délután, este esett a hó. Ma hajnali 7 órakor keltem fel és azonnal neki  álltam a ház körül és a járdán letakarítani a havat. Lapátoltam és söpörtem is a járdát, mert néhol már le lett taposva és ez nehezebben jött fel. Mindenesetre 2 órán keresztül tartott ez a kis móka. Jól éreztem magam, mert jó idő volt és tiszta volt a levegő is. Ahogy végeztem vele, elkezdődött a mai napi sétálásom, mert Pomázra toltam át a bringámat a szerelőhöz. Majd amikor leadtam a bicót, onnan gyalog jöttem haza is. Sétáltam egy jó nagyot. Még ebéd előtt lenyomtam az itthoni erősítési programomat, ami 300 darab fekvőtámasz teljesítését jelenti. Ebéd után egy kicsit pihentem, majd ismét átgyalogoltam Pomázra a biciklimért. A letört hajtókar cserélésén kívül a láncot, a hátsósort, a bovdeneket és még néhány apróságot javíttattam ki. Szerencsémre hazafelé már a géppel jöhettem és nem kellett már gyalogolnom. A nap folyamán 8,7 kilométert gyalogoltam le. Ráadásul a lépésszámlálóm amikor levettem, végleg beadta a kulcsot, mert a rögzítője letört. Ennek az a következménye az, hogy holnaptól nem használom a lépésszámlálót. Nem fogok vásárolni, mert feleslegnek érzem, hogy évente vegyek egyet. Ezzel a mozgással ezentúl nem fogok számolni a blogomban. Ma ugyan csak 3 mozgásom volt, de ez éppen elég volt, hiszen végig gyalogoltam szinte az egész napot. Remélem, hogy holnap rendesen tudok majd edzeni.  

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás hó lapátolás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr715008635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása