HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1912. \hó lapátolás\ + *tolódzkodás* + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + (úszás) + ¤szaunázás¤

2013.01.28. 21:47 Gabbá

Hó lapátolás: reggel és délelőtt havat söpörtem a ház körül és az utcán, ez 1½ óráig tartott, tolódzkodás: 2x30 darab tolódzkodás megcsinálása, fekvenyomás: 5x20x60 kilogramm kinyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás teljesítése, itthoni erősítés: 6x50 darab fekvőtámasz lenyomása, úszás: 1000 méter leúszása a következő bontásban: 400 gy. + TEÁ, 200 m. + TEÁ és 400 h. + TEÁ, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Röviden összefoglalva a mai napot, lesznek még gondjaim. Nem is kevés. Most, hogy átpróbáltam állni a minőségre, ezáltal a helyes végrehajtásra, rá kellett döbbennem, hogy gríz van a levesbe. Nem egyszerű az élet, Babolcsai néni :)))) Délelőtt még simán megcsináltam két részletben a hó lapátolást. Ez jól is esett. A korai ebéd után mentem dolgozni és persze kipróbálni magamat, hogy mennyire megy a helyes végrehajtás. A tolódzkodás első sorozata még izomból le is ment. De már a másodiknak a végén remegtek az izmaim, mint a nyárfa levél. Innentől kezdve átmentem szenvedősbe. A fekvenyomást, a húzódzkodást és az itthoni erősítést felváltva végeztem el. A fekvenyomást utolsó 3-4 darabja, sorozatonként kész szenvedés volt. És ami számomra a legmeglepőbb, hogy még mindig nem tudom letenni a súlyt a mellkasomra, pedig lassan is csináltam és próbáltam egyre lejjebb engedni a súlyt. A húzódzkodás utolsó fogásai már lábmunkával mentek csak. De ami a legfurcsább volt, hogy a fekvőtámaszokat is lassan csinálva, lehetőleg mellkast leengedve, az egyes sorozatok utolsó darabjainál már fájtak az izmaim. Most este 10 felé érzem, hogy holnap lesz egy kis, vagy nagy izomlázam. Ennyit tesz, ha valaki teljes szabályosságra törekszik. Ezek után az úszás már kimondottan jó volt, hiszen lazán úszhattam és nem éreztem, hogy az izmaim nem bírják az igénybevételt. A szaunát én indítottam el és nagyon jó volt az egy órás lazulás. Az izzadással most nem is foglalkoztam. A mai 7 edzéssel indítottam el a hetet. Érzésem szerint ez a mai edzés sokkal több volt, mint régebben a ledarált 9-10 edzés. De nem baj, mert ezzel is fejlődök. Szenvedni meg csak egy darabig kell, aztán egyre jobb és könnyebb lesz ezt a mennyiséget megcsinálni.

komment

Címkék: úszás húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás hó lapátolás szaunázás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr485050004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása