HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1923. *tolódzkodás* + \\fekvenyomás\\ + =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + /futás/

2013.02.08. 16:20 Gabbá

Tolódzkodás: 2x30 darab tolódzkodás megcsinálása, fekvenyomás: 5x20x60 kilogramm kinyomása, itthoni erősítés: 6x50 fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás teljesítése, futás: 4x20 kör lefutása a medence körül, ami 6 kilométer lefutását jelenti.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban nehezen keltem fel, pedig tegnap már 9 óra előtt lefeküdtem. Annak ellenére, hogy kialudva ébredtem, nagyon nehéz volt elindulni dolgozni, illetve edzeni. Mivel éjjel fagyott, ezért egy kicsit hideg volt, ami egy kicsit izgalmassá tette az utamat befelé a céghez. A tolódzkodással kezdtem és most is nagyon jól ment. Tavasszal azt tervezem, hogy megpróbálkozom a tolódzkodás egy magasabb szintjével a saslengéssel. De ehhez kell a jó idő. A fekvenyomást, az itthoni erősítést és a húzódzkodást ma is felváltva csináltam meg. A fekvenyomást aránylag jól tudom már csinálni. Az itthoni erősítésben lévő 6x50 darab fekvőtámaszt nem tudtam maradéktalanul végrehajtani. Mert volt olyan sorozatom, maikor egészen jól ment, de volt olyan is, amikor csak szenvedtem a karhajlításokkal. A húzódzkodás sem megy még teljesen jól. Az első fogások már-már jónak mondható, de ahogy haladok a fogásokban, annál nehezebben és egyre több lábmunkával tudom csak teljesíteni az adott sorozatot. Amikor végeztem ezzel a három mozgással, akkor el kellett döntenem, hogy megcsináljam-e az erősítési programomat, vagy esetleg fussak. Mivel a héten sokat erősítettem, ezért a futás mellett döntöttem. Nagyon jól esett a futás, még akkor is, ha fájt a bal talpam bőnyéje. Bár sarokemelővel futottam és nem éreztem a fájdalmat futás közben, nagyon jól esett a futás. Ez a 6 kilométer jó volt, annak ellenére, hogy tegnap is futottam egy hatost. Aztán elkezdtem dolgozni. Sajnos a nap folyamán nem volt lehetőségem arra, hogy esetleg még egy, vagy két edzést beiktassak. Szaunázni és úszni is szerettem volna, de ma nem jött össze. A mai 5 edzéssel együtt a héten eddig 26 edzésem, mozgásom volt, ami eggyel több, mint a napi 5 edzéses átlag. Remélem, hogy a hétvégén is tudok majd rendesen edzeni.  

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr775069706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása