HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1944. *tolódzkodás* + \\fekvenyomás\\ + =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + /futás/ + (úszás) + ¤szaunázás¤

2013.03.01. 16:25 Gabbá

Tolódzkodás: 2x30 darab tolódzkodás megcsinálása, fekvenyomás: 5x20x60 kilogramm kinyomása, itthoni erősítés: 6x50 darab fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, futás: 4x20 kör lefutása a medence körül mindkét irányba, ami 6 kilométer teljesítését jelenti, úszás: 1000 méter leúszása a következő bontásban: 400 h. + TEÁ, 200 m. + TEÁ és 400 gy. + TEÁ, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban ugyan a szokott időben ébredtem fel, de ma már nehezen ment a felkelés. Az ébresztő óra csörgése előtt körülbelül 5 perccel felébredtem, de mire megszólalt az óra, már nagyon fáradtnak éreztem magam. Nagy nehezen azért felkeltem, de szívem szerint inkább visszafeküdtem volna. Amikor beértem a céghez, először edzettem egyet és csak utána kezdtem el dolgozni. A tolódzkodás ma is jól ment. A fekvenyomást, az itthoni erősítést és a húzódzkodást felváltva végeztem el. A fekvenyomásban a jövő héten, hasonlóan a tolódzkodáshoz, ahol a mennyiséget emelem, itt emelni fogom a súlyt. Jól megy és érzem, hogy a szervezetem könnyen megbirkózik a súllyal. A fekvőtámaszok is jól mentek. A húzódzkodásban egyenlőre nem tervezek semmiféle változtatást. Ezt a mozgást még mindig nem  tudom jól és helyesen megcsinálni. Van még hová fejlődnöm a húzódzkodásban. A futást ma egy jó közepes tempóban teljesítettem. Mivel volt időm, ezért nem kellett hajtanom a futásban. Az úszást is egy jó közepes tempóban úsztam le. Aztán elkezdtem dolgozni. Mivel ma nem volt sok tennivalóm, ezért délben a kollégámmal beültünk a szaunába. Mivel én indítottam el a kályhát, ezért voltunk bent egy teljes órán keresztül. Végig beszélgettük az időt, ezért gyorsan telt el a szokásos egy órás izzadás. Ma 7 edzésem volt, és ezzel a héten 29. edzésnél tartok és ez néggyel több, mint a napi 5-ös edzés átlag. Már csak a hétvégét kell túl élnem és persze a hétvégi átkot kell átedzenem.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás szaunázás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr55111813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása