HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1974. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ

2013.04.05. 14:48 Gabbá

Itthoni erősítés: 6x50 darab fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Még mindig nem tudtam átállni az új óra beállításra. Este nem vagyok álmos, reggel meg nagyon nehezen tudok felkelni. Közben az itthon zajló dolgok miatt sem alszom ki magam, mert folyamatosan jár az agyam. Ennek ellenére azért megpróbálok visszarázódni a rendes kerékvágásba. Vagyis edzegetek és próbálom magam mindig a megszokott időben való felkeléshez szoktatni. Ez több-kevesebb sikerrel működik. A mai napi edzéseimet a tegnapi naphoz hasonlóan csináltam meg. Vagyis ma is volt húzódzkodás és itthoni erősítés. Csak éppen ma megfordítottam őket, vagyis először az itthoni erősítést csináltam meg, majd utána következett a húzódzkodás. Tegnap, hogy ismét két mozgásom volt, mára össze is szedtem egy kis izomlázat, vagy legalább is érzem a felsőtest izmait, hogy honnan ered, hová tapad és hogyan működik. Ezért is döntöttem úgy, hogy megfordítom a végrehajtást. Az itthoni erősítés még elfogadható volt, csak az első sorozatokban éreztem a mellizmaimat, illetve a lapocka környéki részt. Körülbelül a 3.-4. sorozat után éreztem, hogy kezdenek elmúlni az izmaim merevsége. Ekkor még azt hittem, hogy minden rendben van. Amikor a húzódzkodásnál először felnyúltam a vashoz, akkor ismét éreztem minden vállövi izmomat. Vagyis ez okozta az enyhe izomlázat. A húzódzkodás alatt végig nehezen csináltam meg az egyes sorozatokat. Szenvedős volt a végrehajtás és persze lábbal is bele segítettem egy kicsit. De azért megcsináltam a 80 darab húzódzkodást. Ma is ez a két mozgásom volt. 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr635201731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása