HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1985. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + ~kertészkedés~

2013.04.16. 16:21 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, kertészkedés: a télen összegyűlt kerti hulladék elégetése, trágya rakodás és hordás 5 órán keresztül.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel arra ébredtem, hogy nagyon kellemes érzés az ágyban feküdni. Nem akartam felkelni. Ez annak tudható be, hogy tegnap sokat edzettem és még maradt bennem egy kis fáradtság. De nem volt sok időm heverészni, mert sok dolgom lett volna, amit a mai nap meg kellett csinálnom. A mozgásokat az itthoni erősítéssel kezdtem. A 6 x 50 darab fekvőtámaszt lendületesen és jó ritmusban nyomtam le. Aztán elkezdtem a szokásos napi feladataim elvégzését. Közben részleteire bontva elvégeztem a húzódzkodás 10-10 darabját. 10 darab húzódzkodás teljesítése után folytattam a dolgaim végzését, majd megint megcsináltam 10 darabot egy másik fogással. Így nem törte annyira a tenyeremet a zárt szelvény, amikor itthon végzem el a húzódzkodást. Aztán következett a nap fénypontja, a kerti munka. Elsőként a télen összegyűlt kerti szemetet, hulladékot gyújtottam meg. Ebben voltak faágak, kiirtott bodza, avar, meg mindenféle égetni való. Amikor meggyújtottam, egy jó félórán át, a szomszédtól átvilláztam a trágyát a mi telkünkre. Ez a trágya kell a sógor fiának, illetve egy ismerős öreg néninek. Ennek e néninek el is toltam a házához két talicskával ebből a "drága" anyagból. Ezen munkák 5 órán keresztül tartott. Ma mindössze ez a három mozgásom volt. A hét eddigi két napja alatt 12 edzésem, mozgásom volt, ami 6 edzéses napi átlagot jelent.  

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr155229793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása