HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2005. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + ~kertészkedés~ + *tolódzkodás* + [evezés] + \\fekvenyomás\\ + ¤szaunázás¤

2013.05.06. 19:51 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás levégzése, kertészkedés: 1 órán át sövény nyírás, fametszés, tolódzkodás: 4 x 20 darab tolódzkodás megcsinálása, evezés: 1000 húzás teljesítése az evezősergométeren, ami 5 kilométer leevezését jelenti, fekvenyomás: 5 x 20 x 65 kilogramm kinyomása, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Mától szabadságon vagyok, két teljes hétig. Nem tudom, hogy mennyit és hogyan tudok majd ezen idő alatt edzeni. De majd kiderül. nagyon nem fogom erőltetni az edzéseket, de azért nem szeretnék teljesen leengedni sem. Erre meg lesz az esélyem, mert például ma is voltam bent a cégnél és ilyenkor azért edzeni is fogok. A mai napom egy kicsit össze-vissza lett, amint látszik is a mozgások felsorolásánál. Az itthoni erősítést még reggel lenyomtam. Aztán a húzódzkodást is megcsináltam. A tenyeremet nyomja, töri a zárt szelvény. Aztán az asszonnyal elmentünk az egyik barátnőjéhez, ahol a sövényt lenyírtam, mert kissé el volt hanyagolva. Utána a telken faágakat vágtam, fűrészeltem le, ami útban volt. Ez a munka 1 órán keresztül tartott. Megebédeltem és mentem be a céghez, hogy az embereimnek edzést tartsak, de persze előtte edzettem egyet. Olyan mozgásokat végeztem, amit szívesen csináltam. Elsőként a tolódzkodást végeztem el. Aztán az evezés következett az evezősergométeren. Nagyon jól esett ez a két mozgás. A fekvenyomást is jó erőben végeztem el. Aztán már csak a szaunázás volt hátra. Mivel én indítottam el a kályha fűtését, ezért egy teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. Így a mai nap összesen 7 edzésem, mozgásom volt. Holnap is lesz egy kis munkám, ez már biztos. a többit meg majd meglátom, hogy mit és mennyit tudok edzeni. Hiába ez a hátránya a szabadságnak. Nem tudok rendesen edzeni. 

Szólj hozzá!

Címkék: evezés húzódzkodás fekvenyomás kertészkedés tolódzkodás szaunázás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr635285222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása