HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2015. #kerékpározás#

2013.05.16. 18:40 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Ménfőcsanak - Tényő - erdő - Ravazd - Pannonhalma - Écs - Nyúl - Győr útvonal letekerése, ami 63,3 kilométer teljesítését jelenti-

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggelre kialudtam magam, ennek ellenére 6 óra előtt felébredtem. Amiután a tesómmal elmentünk a vásárcsarnokba, és megvettük a hosszú hétvégére a dolgokat. Hiába pünkösd jön. Utána én még elgyalogoltam a SPAR-ba, néhány apróságot venni. Utána mentem ki bringázni egyet. A tervem az volt, hogy először eltekerek Tényő után Sokorópátkáig és innen megyek be az erdőbe és Tényőnél jövök ki. Mivel hatalmas déli szél fújt, ezért nem tudtam sokáig lendületesen hajtani a gépet. Ekkor úgy döntöttem, hogy Tényőnél bemegyek az erdőbe és visszafelé fogom teljesíteni a távot. Viszont az erdőben a tavalyi állapotokhoz képest változás állt be, kivágtak nagyon sok fát, eltévedtem. Így nem Sokorópátkánál jöttem ki az erdőből, hanem a másik oldalon Ravazdnál. Innen aztán ami a csövön kifér nyomtam a gépet. Egyrészt az idő miatt, megbeszéltem, hogy mikorra érek haza, másrészt pedig azért, mert hatalmas hátszelem volt. Szóval hazafelé egy kicsit jobban jöttem, mint odafelé. Ravazdtól Győrig majdnem végig 35 feletti sebességet nyomtam.. A végeredmény 63,3 kilométeres táv lett, 23,3-as átlaggal, amit részben ás főként az oda út szembe szelének köszönhetek. A maximális sebességem 45,6 kilométer lett. Ma is csak ez az egy edzésem volt. De ennek ellenére jól esett.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr505303543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása