HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2019. #kerékpározás#

2013.05.20. 16:40 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Tokod - Tokodaltáró - Dorog - Leányvár - Pilisjászfalu - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Pilisborosjenő - Üröm - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése, ami 125,3 kilométer teljesítését jelenti és ezt 4 óra 31 perc perc 09 másodperc alatt teljesítettem, ami 27,7 kilométeres átlagot jelent.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma jöttem vissza Győrből. A múlt héten aránylag elég sokat bringáztam, és ezért azt hittem, hogy nagyon jó vagyok. Jó is voltam, csak éppen a hátizsákom súlyától nem tudtam elszakadni. Ugyanis a hátizsákom olyan nehéz lett, hogy mire hazaértem már hurkáim lettek a vállaimon. Ennek ellenére nagyon jól kezdtem, mert hátszelem volt az első 3 órában és ezáltal végig 28 felett tudtam tartani az átlag sebességemet. Erősen nyomtam a pedált és jól is ment, annak ellenére, hogy hátszelem volt. A lábaim erősek voltak. Almásfüzitőig végig hátszelem volt, aztán elkezdődött az igazi tekerés, mert hol oldal, hol szembe szelem volt. Ráadásul a hátzsákom súlya miatt nem volt egyszerű a tekerés. Az időjárás, a felhők tereltek, mert amikor Tátra értem, olyan felhő jöttek, hogy más felé ne is mehettem, mert hátha belefutok, hogy a felhők miatt elázok. Innen aztán egyenes út vezetett egészen Pilisvörösvárig. Itt el kellett döntenem, hogy merre tovább. Csobánka felé, vagy Üröm felé. Ez utóbbi felé mentem. Végül is egészen jól bírták a lábaim. Ma csak ez az egy edzésem volt, de azét 125,3 kilométert tekertem le. Az átlagom nagyon jó lett, mert 27,7 kilométer/ órás átlagot jelent. Bár a mentet közben 28,9-es átlagot is elértem. Viszont akkor még abszolúte síkon tekertem. A lábaim jók voltak végig, de azért éreztem a tekerést.   

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr145308488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása