HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2058. =itthoni erősítés= + #kerékpározás#

2013.06.28. 14:00 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás elvégzése, kerékpározás: Győr - Győr-Ménfőcsanak - Tényő - Hollómajor - Pátkapuszta - Sokorópátka - Gic - Sokorópátka - Pátkapuszta - Hollómajor - Tényő - Győr-Ménfőcsanak - Győr útvonal eltekerése 2 óra 53 perc 27 másodperc alatt, ami 24,7 kilométer/órás átlagnak felel meg, és összesen 71,5 kilométert tekertem le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel aránylag korán 5 óra után keltem fel és elsőként lenyomtam a szokásos itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Aztán a tesómmal elmentünk egy bevásárlást megcsinálni. Utána, már majdnem fél 9 volt, amikor kimentem egyet tekerni, hogy holnap ne legyenek nagyon macskásak a lábaim. Mivel délelőtt folyamán nagy forgalomra lehetett számítani, ezért a fő utak szóba sem jöhettek. Így a fent felsorolt útvonalat jártam be bringával. Az erdőbe nem mertem bemenni, mert hátha sok földet, sarat hordott ki az eső az elmúlt napokban az útra. Így eltekertem egészen Gicig. Onnan visszafordulva a már megtett úton jöttem hazáig. a szél sajnos fújt, amikor oda felé mentem, akkor az tűnt szembe szélnek, amikor meg már visszafelé hajtottam, akkor az volt az igazi szembe szél. Ennek ellenére a lábaim nagyon jól muzsikáltak. Nem fájtak és egészen lazán tudtam felvenni a fordulatot. Sajnos abból a 27-31-es sebesség tartományból nem tudtam kijönni, sem oda felé, sem vissza felé. Így az átlagom is csak 24,7-es lett. Ráadásul Győrben a nagyon sok lámpa még meg is fogott, olyan formán, hogy minden 100-200 méteren volt egy lámpa, és így nem tudtam folyamatosan tekerni, hanem mindig meg kellett állnom, majd felgyorsítani és aztán megint megállni. Sajnos a közlekedési lámpákat egyáltalán nem hozták összhangba, így állandóan gyorsítottam, majd megálltam és ismét gyorsítás és újra megállás és ez ment egészen 6-8 alkalomig. Már kezdtem bele őrülni a dologba. Azért jó volt a tekerés, már csak a holnapi napot kell átvészelnem, amikor is hazamegyek és hozzávetőlegesen 140 kilométer körül fogok majd tekerni. Ez persze attól is függ, hogy Esztergom környékén, merre is fogok menni. Mert lehet, hogy csak 125 kilométer lesz, de lehet 142 is a tekerésemből. Majd ez holnap fog kiderülni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr165382076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása