HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2066. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + #kerékpározás# + ~kertészkedés~

2013.07.06. 15:15 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab fekvőtámasz lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, kerékpározás: Szentisrvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 08 perc 00 másodperc alatt, ami 23,6 kilométer/órás átlagnak felel meg és 50,3 kilométeres táv volt, kertészkedés: 2 órán keresztül a telken dolgozás, karózás, gaz összevillázása és egyéb kerti munkák.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel nem sikerült a tervezett időben felkelnem. Így csak 6 órakor keltem és ekkor mentem ki tekerni egyet. De előtte még megcsináltam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Ez a mozgás lendületesen és jól ment. Az indulás előtt még elvégeztem a húzódzkodást is. Maga a húzódzkodás jól ment, de a zárt szelvény törte a tenyeremet, illetve az utolsó fogásokban volt egy kis lábmunkám is. Amikor ezekkel végeztem indultam ki, bringázni. Az idő jó volt, de nagyon párás volt a levegő a tegnapi eső miatt. A lábaim aránylag jók voltak, de nem igazán tudtam pörgetni. Nem tudtam kijönni a frekvencia sávból. Mindenesetre mire felértem Dobogókőre már dőlt rólam a víz, annyira párás volt a levegő. Volt olyan része az útnak, ahol szinte köd volt a párából. Visszafelé aztán elengedtem a gépet és nyomtam lefelé, ami a csövön kifért. Így a legnagyobb sebességem 64,9 kilométer volt. Már majdnem hazaértem, amikor kisütött a nap. 23,6-os átlagot hoztam ki magamból ezen az 50,3 kilométeren. Jól esett. Levezetésképpen bevásárlást csináltam meg. Majd az asszonnyal kimentünk a telekre egy kicsit dolgozni. A paradicsom töveket kikaróztam, a gazt összevilláztam és besegítettem a kerti munkákba. Ez a mozgásforma 2 órán keresztül tartott. Így a mai napon 4 edzésem, illetve mozgásom volt. A héten eddig 38 edzésem, mozgásom volt, ami kettővel több, mint a napi 6 edzéses átlag. Már csak egy napom van hátra és akkor az elmúlt időszak egyik legerősebb hetén leszek túl. Már ami az edzésszámokat illeti. Remélem, hogy sikerül a 6 edzéses átlagot elérnem. De ez majd holnap kiderül.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr545393585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása