HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2071. =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ+ /futás/ + (úszás) + #kerékpározás#

2013.07.11. 19:08 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, tolódzkodás: 4 x 25 darab tolódzkodás elvégzése, fekvenyomás: 4 x 25 x 70 kilogramm kinyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, futás: 4 x 20 kör lefutása a medence körül, mindkét irányba, ami 6 kilométer teljesítését jelenti, úszás: 1000 méter leúszása a következő bontásban: 400 h. + TEÁ, 200 m. + TEÁ és 400 gy. + TEÁ, kerékpározás: Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 36 perc 15 másodperc alatt, ami 24,7 kilométer/órás átlagnak fele meg, és összesen 138,9 kilométer volt az út.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:15-kor keltem és mentem dolgozni. És persze edzeni. Az edzéseimre rányomta a bélyegét, hogy ma haza tekertem Győrbe. Az itthoni erősítést és a tolódzkodást felváltva végeztem el. Mindkét mozgás lendületese volt. A fekvenyomást és a húzódzkodást is váltogattam. Ezen két mozgásban már egy kicsit pihentettem magam, mert az időből kissé kicsúsztam. Többet pihentem, mint kellett volna. Hajnalban már párás és nyomott volt a levegő és ez is hozzájárult ahhoz, hogy lazábban végeztem el ezt a két mozgást. A idő veszteség okán a futást egy kicsit meg kellett hajtanom, ami nem igazán tett jót a lábaimnak - legalább is úgy éreztem. Mindenesetre sikerült egy kis időt visszanyernem. Az úszást is meghajtottam és így egyenesbe jöttem. A munkakezdésre sikerült a tervezett és az eddig megszokott edzéseket elvégeznem. Amikor a munkaidőm végére értem és megjött a váltókollégám, elindultam a haza. Mint a múltkor most is végig szembe szelem volt. Csak néha volt oldal, illetve hátszelem. A lábaim erősek voltak és bírták a gyűrődést. A szél miatt egyszerűen kiszáradtam. Ezért rengeteget ittam. Kiszámoltam, hogy ezen a majdnem 139 kilométeren több, mint 3,5 liter folyadékot ittam meg. Amikor hazaértem, azonnal lenyeltem egy Radlert, hogy a szomjamat oltsam. A múltkori 23,6-os átlaghoz képest 1,1 kilométert javultam. A tekerési időben is javultam vagy 13 percet. Jól éreztem magam, csak a szembe szél ne fújt volna. De ez nem egy kívánság műsor, és már Sípi is megmondta, hogy nem teremsport. Ilyen az idő, akkor ilyen az idő és ebben kell villantani. Ma ennyi sikerült tőlem. A mai 7 edzéssel együtt a héten eddig összesen 26 edzésem és mozgásom volt, ami  kettővel több, mint a napi 6 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr575400877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása