HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2073. =itthoni erősítés= + #kerékpározás# + ˇhúzódzkodásˇ

2013.07.13. 15:09 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - 2 bükkfa nyereg - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése, ami 128,4 kilométer teljesítését jelenti és ezt 4 óra 51 perc 39 másodperc alatt nyomtam le, ami 26,4 kilométer/órás átlagot jelentett, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 5-kor keltem és szinte az ágyból kiugorva lenyomtam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Ezek után felkészültem a mai napi haza tekerésre. Amikor elindultam a lábaim még nem voltak teljesen jók, mert egy kicsit merevek voltak. Aztán ahogy teltek a kilométerek, úgy egyre jobban kilazultak és bemelegedtek a lábaim. Ezért egyre nagyon tempót tudtam kitekerni, szinte minden különösebb erőlködés nélkül. Ehhez azért az is kellett, hogy egy kis enyhe hátszelem legyen. Az első órában még "csak" 27,7-es volt az átlagom, míg a 3. órában már 28,7-es. Az idő nagyon jó volt, mert ugyan sütött a nap, de nem volt szárító szél. Így a magammal vitt innivalók elegek lettek. 2 litert így is megittam. Esztergomba 3 óra után pár perccel értem be, és kezdtem meg a hegymászást a 2 bükkfa nyeregig. Ekkor már éreztem az eddigi tekerést a lábaimban, mert nagyon nehezen másztam meg a két bükkfához vezető utat. Aztán amikor átbukott az út, elindultam lefelé és igyekeztem kitekerni a maximumot. Ez nagyjából sikerült is, mert a szentkereszti lejtőn 64,3-t hoztam ki magamból. Amikor hazaértem vettem észre, hogy összeszedtem egy lassú defektet a hátsómba. Mire itthon megcsináltam a húzódzkodást a zárt szelvényen már lapos is lett a gumim. Ez van. Remélem, hogy a külsőnek nincs semmi baja és csak egy sima belső cserével megoldható a probléma. A húzódzkodás lement, de a tenyeremet továbbra is töri a zárt szelvény. A bringázás után még mindig jó állapotban voltak a lábaim. Fáradtak voltak, de erősek maradtak. Ma ez a három mozgásom, edzésem volt, amivel együtt a héten összesen 32 edzést végeztem el. Ami kettővel több, mint a napi 5 edzéses átlag. Már csak a holnapi napot kell megcsinálnom és vége a hétnek. 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr175403148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása