HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2083. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + #kerékpározás# + ~kertészkedés~

2013.07.23. 17:11 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, kerékpározás: Szentistvánátelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 1 óra 59 perc 12 másodperc alatt, ami 25,4-es kilométer/ órás átlagnak felel meg és összesen 50,5 kilométeres volt a táv, kertészkedés: 4 órán keresztül a tegnap összegereblyézett szénát áttalicskáztam a másik telekre, hogy el tudjam majd égetni.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi késői lefekvésem ellenére, ma korán keltem, hogy tudjak egyet tekerni. Az éjszaka nem aludtam ráadásul jól, mert a hold egész éjjel a szobába sütött. Mire már elaludtam volna, már kellett is kelnem. Mielőtt kimentem volna tekerni, előtte még lenyomtam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Majd azonnal megcsináltam a húzódzkodást is, az itthoni zárt szelvényen. Sajnos a tenyeremet még mindig töri a vas. Már majdnem reggel 5 óra volt, amikor kimentem bringázni. Az idő még kellemesen hűvös volt és alig fújt a szél. Azt viszont már az elején is éreztem, amit a tegnapi bejegyzésemben is említettem, hogy érzem a fogyásomat, közben viszont az erőm megmaradt, sőt már erősebb vagyok a könnyebb súly miatt. Egészen jó tempót tudtam felfelé is nyomni, mert 1 óra 20 percen belül már fordultam is vissza. Felfelé végig erősek voltak a lábaim, annak ellenére, hogy tegnap megcsináltam az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt is. És mindössze egy éjszakám maradt a regenerálódásra. Szinte végig érzetem, hogy jobbak az idejeim, mint a múltkori tekeréskor voltak. Amikor felértem Dobogókőre az idő eredményem jó volt. Lefelé volt egy kis hátszelem is. Mire hazaértem az időeredményem, idén a legjobb lett, mert 2 órán belül megfordultam Dobogókőről. Ezután átöltöztem és kimentem az egyik telekre, hogy a tegnap összegereblyézett füvet és gazt, amit kupacokba szedtem össze, áttalaicskáztam a másik telekre, hogy ott égessem majd el az egészet, amikor majd lehet. Összesen 8-szor fordultam. És persze egyre melegebb lett. Izzadtam is rendesen. Mivel a bringázás után nem tudtam teljesen a folyadékhiányomat pótolni, a végén a telken már erősen szenvedtem a szomjúság miatt. De azért túl éltem. Ez a munka 4 teljes órán keresztül tartott. Miután befejeztem a mai mozgásaimat, edzéseimet, azonnal elkezdtem a folyadékot pótolni a szervezetemből. Szinte pillanatok alatt lenyeltem 2 litert. A mai nap ez a 4 mozgásom volt, de ennyi felért a tegnapi 10 edzéssel, a hőség miatt. A hét eddig két napján összesen 14 edzésem, mozgásom, ami pontosan napi 7 edzéses átlag. 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr175421738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása