HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2087. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + #kerékpározás#

2013.07.27. 14:25 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 02 perc 35 másodperc alatt, ami 24,7 kilométer/ órás átlagnak felel meg és ez az út 50,5 kilométeres volt.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 5 órakor keltem fel, de nem voltam topon, amikor felébredtem. Szívem szerint aludtam volna tovább. Éreztem a fáradtságomat. Ennek ellenére lenyomtam az itthoni erősítési adagomat és a húzódzkodás 80 darabját is. De nagyon lassú voltam, olyan ólmos, nehéz volt minden mozgás. Teljesen nehéz voltam, minden nehezen ment, de szenvedtem. A karhajlítások még úgy ahogy lementek. De a húzódzkodásokkal már meggyűlt a bajom. A tenyeremet törte a zárt szelvény, bár kísérleteztem, hogy nem marokra fogom a vasat, hanem csak az ujjaimmal kapaszkodom meg a zárt szelvénybe. De így nagyon nehéz volt a húzódzkodás megcsinálása, mert az ujj izmaim nagyon hamar elfáradtak. És azért ujjal megtartani a 78,6 kilómat nem egy egyszerű feladat. De azért lenyomtam a szokásos mozgásokat. Aztán mentem ki tekerni. Már majdnem 5 óra 45 perc volt mire elindultam. Na aztán itt éreztem, hogy egyáltalán nem vagyok jó formában. A lábaim nehezek voltak, a tekerésnél nem pörgött a lábaim - szóval nehéz volt. Szépen, finoman, de folyamatosan estem vissza a keddi tekerés idejéhez képest. Pedig még nem volt nagyon meleg, nem volt szél sem, mehettem volna ezerrel, de nem ment semmi sem. 1 óra 20 perc alatt értem csak fel Dobogókőre, kedden ez 1 óra 18 perc körüli idő volt. Lefelé sem ment úgy ahogy szerettem volna. Nem ment, de a végén már nem is erőltettem. Bár lefelé erősnek éreztem a lábaimat, de nem tudtam jó időt tekerni. Szóval most nem értem el a 25 kilométer/órás sebességet. Ez van. A mai nap ez a három mozgásom volt. A héten eddig összesen 38 edzésem, mozgásom volt, ami néggyel kevesebb, mint a 7 edzéses napi átlag. De azt úgy is fogalmazhatnám, hogy kettővel több, mint a 6 edzéses napi átlag. Minden csak fogalmazás kérdése. Már csak a holnapi napot kell átvészelnem és akkor ezt a hetet is lezárhatom. Aztán a jövő héten szabadságon leszek és kíváncsi leszek, hogy mennyit és hogyan tudok majd edzeni.  

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr825428837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása