HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2089. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + ~kertészkedés~

2013.07.29. 17:02 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, kertészkedés: a ház körül fűnyírás, lila akác metszése, és rendrakás, 1 órán keresztül.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma kezdődött el a szabadságom és ez meg is látszik az elvégzett edzéseimen. Pihenő hete tartok. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását lenyomtam 8 óra előtt. Mert egy kissé későn keltem. Nagyon meleg volt, és van a mai napon. Ezt a napot mondják az év legmelegebb napjának. Hajnalban ugyan felébredtem, de nem keltem fel, hanem inkább tovább bóbiskoltam. Így aztán 7 óra után keltem csak fel. Amikor elkészültem az első feladatom az volt, hogy lenyomtam az itthoni erősítés karhajlításait. Aztán meg a 80 darab húzódzkodást. Persze a zárt szelvény ma is törte a tenyeremet. De az ujjaimon próbáltam kapaszkodni, de így az alkarom fáradt ki, de nagyon. Utána a szokásos vásárlásokat bonyolítottam le, de ez nem számít bele az edzéseim sorába. Aztán itthon a ház körül elvégeztem a kerti munkákat. Lenyírtam az árok parton a füvet, megmetszettem a lila akácot, és ezek után rendet is raktam. Ez a munka 1 órán keresztül tartott. Ma mindössze csak az a 3 edzésem, mozgásom volt. Messze elmarad a múlt heti 10-hez képest, de nem érdekel, mert ezen a héten pihenő hetet tartok. Annyit edzek amennyi összejön, de nem fogom magam összetörni, hogy többet edzhessek. Ha kevesebb lesz, mint a napi 4 edzéses átlag, akkor sem fog összedőlni a világ. Legalább egy kicsit lazítok az edzésekben.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr855432378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása