HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2094. #kerékpározás#

2013.08.03. 16:46 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Tokod - Tokodaltáró - Dorog - Leányvár - Pilisjászfalu - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Üröm - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 5 óra 01 perc 43 másodperc alatt, ami pontosan 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, és összesen 125,8 kilométer volt a táv.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai éjszakám is olyan volt, mint az eddigiek, mert a szúnyogok és egyéb csípő, harapó dögök megkeserítették az alvásomat. Ha egy kis frottír törülközővel betakaróztam, akkor melegem volt, ha meg nem, akkor arra ébredtem fel, hogy ott - ott viszketek és vakarózom. 5 óra előtt felkeltem, elkészültem, összepakoltam a hátzsákomat és az ilyenkor szokásos dolgaimat végeztem, majd 6 óra előtt 10 perccel elindultam. Éreztem, hogy ez a mai tekerésem nem lesz leányálom, hiszen 40 fok körüli hőmérsékletet jósoltak az időjárásban. Amikor elindultam, még 17-19 fok körüli volt a hőmérséklet. Sajnos keleti, délkeleti szél fújt. Az első óra aránylag nagy sebessége (27,3-as átlag) után egyre inkább visszavettem a tempóból, helyette inkább pörgettem. A szél már alig zavart, mert egyre melegebb lett. A második órában 26,7-es lett az átlagom. Ekkor kezdtem el inni. Nyergesújfalu előtt még csak másodszor álltam meg inni, illetve enni egy kis müzlit. Amikor a pihenőm után elindultam, sajnos a hátsókerekemen a belsőt megcsíptem és 100 méter múlva már szereltem is a gépet. Ez újabb 10 percet elvett a tekerésemből. Ekkor már 36-38 fok meleg volt és én egyre inkább átmentem szenvedősbe. Lassultam, fájtak a talpaim, a fenekem és minden fájt. Lassan megfőltem, mint Contador az Alpokban. Persze az átlagsebességem egyre rosszabb lett, de már nem is érdekelt. Egyre inkább arra figyeltem, hogy mikor lesz a következő megállásom, amikor iszom, eszem, illetve a lábaimat egy kicsit lemasszírozom, hogy nem fájjon annyira. Végül a piliscsabai, illetve az ürömi emelkedőt megmászva 5 óra 01 perc 43 másodperc alatt értem haza. Annyi leállásom volt, hogy 12 előtt értem haza, vagyis majdnem 1 órás voltak a pihenőim, meg a szerelésem. Nagyon elfáradtam és ki voltam, mint a liba. Érdekes, hogy a lábaim bírták a gyűrődést, csak éppen a forróság gyötört meg, de az nagyon. Ma is csak ez az egy mozgásom volt, de ez kitett egy edzéssorozatot is. A héten eddig 9 edzésem, mozgásom volt. De ez egy pihenő hét, az meg már csak ilyen.   

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr335443801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása