HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2115. #kerékpározás#

2013.08.24. 17:15 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Pilisszentlászló - Szentendre - Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pilisszentkerszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 4 óra 02 perc 12 másodperc alatt, ami 26,3 kilométer/órás átlagnak fele meg, ez a 106,3 kilométeres táv teljesítése. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 6-kor ébredtem fel és azonnal a bringázáshoz öltöztem. Már majdnem negyed hét volt, amikor elindultam. Ma is a hétfőn letekert útvonalat teljesítettem. Mivel a héten nem sokat edzettem, ezért a lábaim jó erőben voltak. Ez már az első egy órás átlagon meglátszott, mert a hétfői 29,8-as helyett ma 30,3-ast nyomtam. Jó erőben voltam. A szentlászlói emelkedőre is lendületesen hajtottam fel. Ahogy az erdész ház előtti platóra felértem, azonnal 20 körüli lett az átlag sebességem. Ez a továbbiakban még emelkedett is, miután a szentlászlói emelkedőt megmásztam. Lefelé, illetve az átkötő szakaszban tartottam az átlag sebességemet, mert a második órában a hétfői 26,8 helyett most 27,1-es lett az átlag sebességem. Erős voltam. A dobogókői emelkedőn is erős voltam, mert a 3. órát a 19. kilométer elhagyása után értem el. Szemben a hétfői 19. kilométer előtti 3 órás tekeréssel. Már itt éreztem, hogy jó eredményt érhetek el a két hegy megmászásakor. Dobogókőnél, amikor visszafordultam már majdnem tisztán 3 perc előnyöm volt, a hétfői tekeréshez viszonyítva. Lefelé aztán, ami a csövön kifér, hajtottam, amit csak bírtam. Sajnos ma nem volt, két olyan őrült, mint hétfőn, akik miatt nekem is kellett lefelé hajtanom. Amennyire lehetett, azért igyekeztem hajtani. A végén még egy kicsit beleerősítettem, de a lábaim már fáradtak voltak. Ennek ellenére a végére már 0,5 kilométer átlaggal jobb voltam, mint hétfőn és az időben is 4 perccel jobb időt hajtottam, mint a hét első napján. Szóval jó voltam, erős voltam, azt is mondhatnám, hogy szép voltam. De mindenesetre jobb időt tekertem, mint hétfőn. Remélem, hogy az idei évben ez az időeredmény lesz még 4 órán belüli is. Ehhez már csak 2 perc 12 másodpercet kell javulnom. A mai nap ez az egy edzésem volt, a héten eddig összesen 6 edzésem, mozgásom volt, ami nem sok, de hiába az uszoda zárva volt és nem volt lehetőségem rendesen edzeni. Ez van. Remélem, hogy holnap azért valamennyire tudom kozmetikázni az e heti eredményeimet azzal, hogy többet edzek, mint a napi egy edzés.   

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr845474946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása