HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2129. =itthoni erősítés= + #kerékpározás#

2013.09.07. 15:54 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - Dobogókő - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 1 óra 54 perc 40 másodperc alatt, ami 50,5 kilométer teljesítését jelenti és ez 26,4 kilométer/órás átlagot jelent. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel aránylag korán keltem, mert 5 óra után már talpon voltam. Tegnap egy picit néztem a magyar meccset, de annyira rossz volt nézni a válogatott szenvedését, hogy inkább lefeküdtem aludni. Este 9 után már ágyban is voltam. Aztán hajnali 4 óra után felébredtem, hogy kialudtam magam. még egy kicsit lustálkodtam, majd kiugrottam az ágyból. Elsőként elindultam a vásárlói körutamra. Az első menetben a kenyereshez tekertem el, de 6 órakor még zárva volt, így Pomázra mentem, ahol már hajnali 5-kor nyitva van a pékbolt. Másodjára a SPAR-ba mentem, majd amikor hazaértem ismét visszamentem, mert jött egy újabb vásárlás. Közben lenyomtam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Amikor végeztem a vásárlásokkal, megfőztem az ebédet az asszonnyal közösen. Gerze-mürze leves, sült csirke comb mustáros-mézes pácban sütve, krumplival és uborka, illetve cékla salátával. Amikor ezzel is készen voltam, akkor tudtam kimenni egyet tekerni. Úgy indultam neki az útnak, hogy csak lazán végig hajtom a távot, mert tegnap futottam 6 kilométert és a lábaim nem voltak teljesen csúcsformában. Mivel az első kilométereken hátszelem volt, így könnyedén tudtam a 30 feletti sebességet tartani. Ettől viszont kedvet kaptam az egyre további sebesség megtartáshoz. A kórház utáni emelkedőn éreztem, hogy egyre jobb vagyok, mert az eddigi 30 perc körüli felérkezés helyett most 27 perc körül voltam fenn a hegytetőn. Ettől még jobban kedvet kaptam, hogy nyomjam tovább ilyen erősen a pedált. Pilisszentkereszten is nagyon jó idővel érkeztem fel. Az viszont tény, hogy felfelé szinte végig hátszelem volt. Nem nagy, de a hátszél az hátszél. Egy óra 2-3 perc környékén voltam a két bükkfa nyeregnél. Innen már tudtam, hogyha lefelé is ilyen jól fogom nyomni a pedált, akkor új csúcsot érhetek el ezen a távon. Már az első órában is jó volt az átlagom, mert 21,8-as volt. Lefelé aztán ami a csövön kifért. Nem akartam ezen elbukni a jó átlagot. A szentkereszti lejtőn, ami odafelé emelkedő, 62,3-al jöttem le. A szembe szél ugyan fújt, de a lábaim jól bírták a terhelést. Végül 1 óra 54 perc 40 másodperc alatt tekertem le az 50,5 kilométeres távot. A mai napon mindössze ez a két edzésem volt, de végre volt sikerélményem. A héten eddig ezzel a 2 edzéssel együtt összesen 33 edzésnél, mozgásnál tartok, ami 3-al több, mint a napi 5 edzéses átlag. A hétből már csak egy nap van hátra.  

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr235499485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása