HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2141. =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + /futás/ + (úszás) + ¤szaunázás¤

2013.09.19. 17:52 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, tolódzkodás: 4 x 25 darab tolódzkodás megcsinálása, fekvenyomás4 x 25 x 70 kilogramm kinyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás teljesítése, futás: 4 x 20 kör lefutása a medence körül mindkét irányba, ami 6 kilométer lefutását jelenti, úszás: 400 gy. + TEÁ, 200 m. + TEÁ és 400 h. + TEÁ, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap már este 8-kor lefeküdtem, mert már kezdek álmos lenni. Hiába ma már a harmadik napom van, hogy korán keltem. Végig aludtam az éjszakát, csak hajnali 2 óra körül ébredtem fel, hogy kialudtam magam. Az óra persze még nem szólalt meg, ezért egy kicsit visszaaludtam, majd 3:15-kor felkeltem és mentem dolgozni. És persze edzeni is. A tegnapi napi edzéseket lehet macska körmözni, mert ugyanazokat a mozgásokat végeztem el, mint tegnap. Az itthoni erősítést és a tolódzkodást ma is felváltva csináltam meg. Mindkét mozgásban erős és lendületes voltam. Ekkor még nem éreztem, hogy még mindig álmos és egy kissé fáradt vagyok. A fekvenyomást és a húzódzkodást is felváltva végeztem el. Itt már éreztem, hogy fáradtabb vagyok. A fekvenyomás még jól ment, de a húzódzkodást már nehezebben tudtam megcsinálni, mert tettem bele egy kis lábmunkát. A futásban jött elő a fáradtságom, mert nagyon nem tudtam tempót futni. Lassan futottam és merevek voltak a lábaim. A végére sem tudtam gyorsítani, csak azt éreztem, hogy egy kicsit kilazultak a lábaim izmai. Az úszásra aránylag sok időm maradt és ezért nem hajtottam magam. Csak leúsztam a szokásos adagomat. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm végén bementem a szaunában az egyik kollégámmal. Mivel én indítottam el a helyiség fűtését, ezért egy órán keresztül voltunk bent a helyiségben. Mivel végig beszélgettünk, ezért nagyon gyorsan eltelt az egy óra. A mai 7 edzéssel együtt a héten eddig összesen 32 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan 8 edzéses napi átlagnak felel meg.  

Szólj hozzá!

Címkék: úszás húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás szaunázás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr255523936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása