HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2147. "fűnyírás" + ¤szaunázás¤

2013.09.25. 19:50 Gabbá

Fűnyírás: a telken fűnyírás 6 órán keresztül, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap éjjel sem aludtam valami jól. Egy-két óránként felébredtem azzal, hogy folyik az orrom és köhögnöm kell. Ekkor felkeltem orrot fújtam és egy jó nagyot köhögtem, majd visszafeküdtem. Megint aludtam 400 méter mélyen 1-2 órát és ez ismét megismétlődött. Reggel ez azzal bővült, hogy a felébredés után elkezdett azonnal folyni az orrom. Most amikor ezt a kommentet írom, már a 4.-5. zsebkendőt fújom tele. Szerencsére nem váladékot, hanem csak sima vizet trombitálok ki. Amikor felkeltem azonnal a játszóruhába öltöztem és mentem ki a telekre, hogy lenyírjam a füvet. 7 órakor indultam és fél 8-kor kezdtem el a fűnyírást. Mivel tegnap sikerült új légszűrőt vennem a fűkaszámba, így a gép nagyon pöpecül működött. Nem a 7-8 órában vágtam le a füvet, hanem mindössze 6 óra alatt. És ebbe beletartozott az is, hogy kimentem, illetve visszagyalogoltam a géppel és a benzinnel. Ez a munka nagyon jól esett, mert a nap sütött és jó idő volt. És persze az orrom sem folyt annyira, mint reggel. Egy kicsit mintha visszafogta volna magát az orr folyásom. Amikor hazaértem, lezuhanyoztam és mentem be a céghez, hogy várjam a tanítványomat. Előtte egy kicsit szaunáztam, pontosan egy teljes órán keresztül izzadtam. Ez nagyon jó volt, mert felszakadt bennem minden olyan dolog, ami kikívánkozott belőlem. Folyt az orrom, köhögtem ezerrel és persze nagyon megkönnyebbültem. Jól esett a szaunázás. Ma is csak 2 mozgásom volt. A héten eddig összesen 6 mozgásom volt, ami pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.  

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr305533733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása