HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2184. #kerékpározás#

2013.11.01. 15:44 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Üröm - Pilisborosjenő - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 19 perc 09 másodperc alatt, ami 23,7 kilométer/órás átlagnak felel meg és 126,1 kilométeres volt a táv.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Mivel az éjszakáim még mindig kevés alvással telnek, ezért hajnali 1-kor felkelni nem is volt nehéz. Előtte aludtam körülbelül 4 órát, és éppen 1 óra előtt ébredtem fel, hogy kialudtam magam. Szóval amint felkeltem, azonnal öltözni kezdtem a bringás cuccba. Hajnali 2 előtt el is indultam. Már ekkor voltak apró jelek, hogy nem lesz egyszerű a tekerésem, de ennek ott hajnalban nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Amikor kimentem a házból éreztem, hogy befelhősödött és nincs hideg. Ehhez képest egy kissé túlöltöztem, de nem volt vele különösebb problémám. Amikor az ürömi dobbantót másztam meg, már folyt rólam a víz. A lábaim erősek voltak és nem fújt a szél sem. Ahogy végeztem az emelkedővel lefelé aztán nyomtam a gázt ahogy csak bírtam. Pilisvörösvárnál még mindig építik a vasutat és ezért elterelték a forgalmat. A korai indulásnak köszönhetően nagyon kicsi volt a forgalom, és ezért jó volt tekerni, jól haladtam, aránylag nagy sebességet tudtam kitekerni. Dorog közepén van egy kis emelkedő és itt éreztem először, pontosabban másodszor (mert az elsőt még otthon a lakásban észleltem), hogy enyhén görcsölgetnek a lábaim. Ezt már otthon is észrevettem, de akkor nem foglalkoztam vele. Most egy kicsit erősebben történt, de pillanatok alatt el is múlt. Tulajdonképpen Almásfüzitőig nem is volt semmi baj vele. Mert eddig végig 27 - 32 között járt az órám számlapja, mint pillanatnyi sebesség. Sőt amikor a 10-es útról kifordultam Füzitőnél az 1-re jó volt az időm is, mert 3 óra tekeréssel elértem a Gyártelepet. De ekkortól kezdődtek a gondjaim is. A lábaim egyre többször és egyre hevesebben kezdtek begörcsölni. Főleg a combfeszítők, de néha-néha ebbe beleszóltak a combhajlítók is. Nem tudtam kiállni, hogy a kis fenekemet pihentessem, mert a lábaim azonnal görccsel jelentkeztek. Ráadásul, hogy ne legyen teljes a szenvedésem, még egy kis szél is elkezdett fújni. Ahogy közeledtem Győr felé egyre jobban szenvedtem és egyre lassabban haladtam. Persze ebbe a görcsös időszakban voltak nagyon jó perceim is, amikor semmim sem fájt és igyekeztem ilyenkor felgyorsítani. De sajnos ez nem nagyon sikerült, mert a pillanatnyi sebességem ettől a néhány üdítő kivételtől eltekintve csak 20 és 23 kilométer között járt a pillanatnyi sebességem. Hogy teljes legyen a kálváriám, Győrben elterelték az utat és egy nagyon rossz üzemek áltat használt rossz minőségű úton tudtam csak hazatekerni. Ekkor már 20 alatt volt a sebességem. A vége 23,7 kilométer/órás átlag lett. És meghaltam. Nem tudom eldönteni, hogy a tegnapi szaunázás jót tett-e, vagy esetleg még javított is az állapotomon, mert lehet, hogy ezek a görcsök már előbb is jelentkeztek volna, ha nem szaunázom tegnap. Mindenesetre ma ez az egy edzésem volt, és elmondhatom, hogy elfáradtam.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr435609370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása