HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2364. =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [evezés] + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + /futás/ + (úszás) + #kerékpározás#

2014.04.30. 20:50 Gabbá

Itthoni erősítés: 5 x 60 darab karhajlítás lenyomása, tolódzkodás: 1 x 40, 1 x 30, 1 x 20 és 1 x 10 darab tolódzkodás megcsinálása, evezés: 1000 húzás teljesítése az evezősergométeren, ami 5 kilométer leevezésének felel meg, fekvenyomás: 4 x 25 darab fekvenyomás elvégzése 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás teljesítése, gladiátor: 40 darab terpeszbe ugrás, 20 darab hátsó karhajlítás, 20 darab guggolás, comb lemegy vízszintesig, 40 darab guggolásból az egyik láb hátranyújt, majd minden egyes ütemre lábtartás csere, 20 darab lebegő ülés, 20 darab karhajlítás jobbra-balra kifordulva, 20 darab karhajlítás leereszkedés a könyökökre, majd vissza, futás: 4 x 20 kör lefutása a medence körül, mindkét irányba, ami 6 kilométer lefutását jelenti, úszás: 1000 méter leúszása a következő bontásban: 400 h. + TEÁ, 200 m. + TEÁ és 400 gy + TEÁ, kerékpározás: Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 26 perc 11 másodperc alatt, ami 140,1 kilométeres távot jelent és 25,7 kilométer/órás átlagot sikerült teljesítenem.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3-kor keltem és azonnal készülődtem, hogy menjek dolgozni és persze egyet edzeni. A reggeli óra ellenére rendőri kíséretet kaptam, hiszen a bicikli úton mentem, és a rendőrök kocsiból követtek tisztes távolságból. Ennek ellenére nem állítottak meg és simán beértem a céghez. Elsőként az itthoni erősítést és a tolódzkodást felváltva csináltam meg, amolyan bemelegítésként. Ezzel a két mozgással 10 perc alatt végeztem. Következett, még kint a pavilonban az evezés. Ez is nagyon jól ment, mert alig több, mint 20 perc alatt lenyomtam az 5 kilométert, ami 1000 húzást jelentett. Következett a fekvenyomás és a húzódzkodás, de már a konditeremben. Ezt a két mozgást is felváltva végeztem. Mind két mozgás jól ment, mert erősnek éreztem magam, amiatt, hogy egy napot kihagytam ebből a mozgásból. A gladiátorból is megcsináltam egy sorozatot. Következett a futás, amit lazán csináltam végig, mert nem akartam a lábaimat idő előtt lefárasztani, hiszen még hátra volt a bringázás, ami egy külön történet. Lazán könnyedén teljesítettem a 6 kilométer, hasonlóan az úszás 1000 méterét is. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkanapom végén meg felültem a bringára és eltekertem Győrig. Az első órában tiszta hátszelem volt és ezért sikerült a bemelegítéses tekerés után kihajtanom a 27,8-as átlagot. Már Lepencét is elhagytam az első óra lejártakor. A második órában egy kicsit vissza esett az átlag sebességem, de még mindig 27, 3-t tudtam nyomni. Esztergomot elhagytam és más a táti megkerülő úton voltam a 2. óra végén. Itt volt az első megállásom, etetés, itatás. Sajnos aztán jött a szél és ahogy lenni szokott össze-vissza fújt. Volt amikor hátszelem volt és majdnem csak vitorláznom kellett, de volt amikor rábuktam a kormányra, hogy haladjak is egy kicsit előre. 3 órája és egy kicsit ideje tekertem már, amikor kifordultam Almásfüzitő felé az 1-es útra. A szél itt is változóan fújt, de aránylag jó erőben voltam és pörgettem. Fokozatosan esett az átlag sebességem, de még így is 25,7-es átlaggal fejeztem be a 140,1 kilométeres utamat. A húsvéti hazatekeréshez képest egy jó 30 perccel voltam gyorsabb és nem is fáradtam el annyira. Igaz, hogy vagy 5-ször megálltam lazítani enni, inni, de sokkal jobban érzetem magam a tekerés alatt, mint a múltkor. A mai napon 9 edzésem volt, amivel együtt a héten eddig összesen 24 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Holnap viszont már nem fogok ennyit edzeni, hanem átmegyek egy kis pihenő heti edzésmunkába.    

 

Szólj hozzá!

Címkék: úszás evezés húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor kerékpározás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr816100266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása