HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2404. #kerékpározás#

2014.06.09. 15:23 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - 2 bükkfa nyereg - Pilisszentkereszt - Pomáz - Budakalász - Szentistvántelep útvonal letekerése 5 óra 19 perc 32 másodperc alatt a 127,1 kilométeres távot, 23,8-as átlaggal.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 5 körül keltem fel és neki készülődtem a hazatekerésnek. Minél korábban szerettem volna elindulni, hogy ne a beígért nagy melegben tekerjek. Fél 6 elmúlt egy kicsivel, amikor elindultam. Ekkor még 16 fokot mutatott az órám. Az első órában 25,1-es átlagot hajtottam és jól éreztem magam bringázás közben. Szél nem fújt, de a nap egyre jobban sütött. A hőmérőm egyre többet mutatott. A második órában  - az egyenletes tempó miatt - 25,5-ös átlagom volt. A folyamatos ivásra figyeltem, nehogy dehidratálódjak. A szél elkezdett fújdogálni és sajnos szembe szél volt. Nem volt erős, de folyamatosan fújt. A harmadik óra végén az átlagom 25,6-os lett. Esztergom előtt el kellett döntenem, hogy merre fogom megtenni a hátralévő utat hazáig. Mivel a pénteki győri utam alatt a karom nagyon lesült és bepirosodott, ezért a 2 bükkfa nyereg felé, erdőben és hegyre fel mehettem, vagy maradok a Dunakanyar mellett, körbe tekerek hazáig, a napon. Esztergom előtt találkoztam az egyik triatlonos edző sráccal és együtt tekertünk egy kicsit, majd ő eltekert. Ekkor döntöttem el, hogy felmászom a hegyre, ami 16 kilométer volt, ebből körülbelül 10 kilométer az emelkedő. A 2 bükkfa nyeregig szenvedtem, mert már az erdőben is 29 fokos meleg volt. A 4 óra végén - már másztam a hegyet 24,9-es átlagom volt. Amikor átértem és elkezdtem lefelé gurulni, már  minden jó volt. Nagyon meleg volt, annak ellenére, hogy pengettem lefelé. A hőmérőm 37 fokot mutatott. Az 5. órában 22,9-es átlagot mutatott az órám. Mire hazaértem már a 40 fokot is elérte az órám. A szél is erősödött, de ez már nem érdekelt, mert hazaértem. A végén 23,8-as átlagot nyomtam le a 127,1 kilométeres távot. Jó volt és a folyamatos ivásnak köszönhetően nem semmi gondom, csak a hegy nem ment úgy, ahogy kellett volna. Hiába idén még nem voltam fenn Dobogókőn. Edzenem kellene a hegyezést és többet kellene tekernem. De ez van. A mai napon ez az 1 edzésem volt. A héten pihenő hetet tartok, nem fogok törekedni arra, hogy elérjem a hétvégére a 42 edzést és mozgást, hanem csak annyit edzek, amennyi lesz, de nem töröm össze magam.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr586289980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása