HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2430. #kerékpározás#

2014.07.05. 12:00 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvábtelep - Szentendre (kerékpár út) - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre (kerékpár út) - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 08 perc 05 másodperc alatt és ez az út 63,1 kilométeres volt, így az átlagom 29,5-ös lett.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban 4 óra után keltem fel. Annak ellenére, hogy ma szabadnapom volt. Azért keltem fel olyan korán, mert szerettem volna egy kicsivel hosszabban bringázni, mielőtt még a szokásos hét végi programomat megcsináltam volna. Hajnalban megfőztem az ebédet, három napra előre (paprikás krumpli). Rendet raktam magam után a konyhában és ezután 7 órakor mentem ki egyet biciklizni. A tervem az volt, hogy felmegyek Pilisszentlászlóra, majd ezután jön a szokásos Dobogókő és innen haza. Ez egy jó 100-as lett volna. De...! Nagyon jó erőben voltam és egy kis hátszél is segített ebben, hogy az első órában már 29,5-ös átlagot tudtam kitekerni. Mivel Szentendrén a kerékpár útra voltam irányítva (sok volt a rendőr, illetve jó néhány bringást keményen megbüntettek), így egy kicsivel rosszabb úton voltam kénytelen menni. Sajnos a sebességem sem volt olyan, mintha az országúton hajtottam volna, de egy kicsivel hosszabb volt az út. Ezt jeleztem is az útvonal felsorolásában. Nagyon jól, olyan 30 feletti sebességgel hajtottam végig az egész 60 valahány kilométert. Néhol hátszelem volt, néhol szembe szelem volt, de jó erőben voltam. A tervem az volt, hogy Lepencénél befordulok Pilisszentlászló felé, majd következett volna Dobogókő. Sajnos az időjárás közbe szólt. Lepencénél, de már előtte is nagyon szürke eső felhők jöttek szembe. Lepencénél elkezdett szemerkélni az eső, így azonnal visszafordultam, még mielőtt sz...rá ázom. Ezerrel akartam elmenekülni az eső elől. Hajtottam is visszafelé, ami a csövön kifért. Dunabogdánynál már vizes volt az aszfalt, így még keményebben hajtottam,. Erre mire haza értem már mindenhol sütött a nap és nem volt felhő az égen. Nem mertem megkockáztatni a további tekerést, így hazajöttem. Miután itthon eltettem a bringát, lefürödtem, kiteregettem ésatöbbi, láttam, hogy tekerhettem volna Dobogókőre. Ez van. Ezért letekertem 63,1 kilométert (köszönhetően a bringaútnak Szentendrén). Végig jó erőben voltam és a lábaim erősek voltak. Ha a jövő héten lesz egy kis időm, akkor a tervezett útvonalat letekerem. Pilisszentlászló és Dobogókő egyszerre.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr386474951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása