HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2442. #kerékpározás# + ĐhasazásĐ

2014.07.18. 12:19 Gabbá

Kerékpározás: Budakalász - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 46 perc 27 másodperc alatt, ami 144,5 kilométer teljesítését jelenti és ez 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, hasazás: 2 x 1 perc hasizom erősítő póz kitartása, közte 15 másodperces pihenővel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel a "szokásos" időben, hajnali 4-kor keltem fel és azonnal készülődtem a tekeréshez. Már majdnem 5 óra volt, amikor elindultam. A nap már felkelt és így lámpa nélkül tekerhettem. Az első órában 27,3-as átlagot hajtottam ki és éreztem, hogy jók a lábaim. Szél nem volt, az időjárás is napsütést ígért. A második órában is sikerült az első óra átlagát hoznom. Viszont már Esztergomnál láttam, hogy jön egy nagyon csúnya fekete felhő és, ha ebből esni fog, akkor nekem végem. Ebből a fekete felhőből semmi nem lett, de az út innentől egyre vizesebb lett. Aztán Almásfüzitő után elkezdett esni az eső is, de nem a fentebb említett fekete felhőből, hanem egy sima kis felhőcskéből. Sajnos, ahogy lenni szokott a szél is feltámadt és miért lett volna hátszelem? Persze, hogy szembe szél volt. El- és meg is áztam. Ez persze, hiába a 25 fokos meleg levegőnek, lemerevített, ahogy kell. A 3. órában már csak 26,5-ös átlagot tudtam kihajtani. És még mindig nem volt vége, mert Komáromban már szakadt az eső. Én egyre merevebb és egyre lassabb lettem. a 4 órában 26,0 volt átlagom, de innentől kezdve már majdnem "csak" a túlélésre játszottam. Egyre lassabb lettem és egyre jobban fájtak a lábaim. A vége már szenvedés volt és annak örültem, hogy már majdnem megérkeztem Győrbe. Itt szerencsémre sikerült néhány lehagyható biciklist megelőznöm és persze hogy nézne ki, ha egy versenygéppel közlekedő emberke, nem hagyná le a hagyományos biciklivel tekerőket. Ezért a fogamat összeszorítva megelőztem őket és fájdalom ide, fájdalom oda felpörgettem magamat. A végére viszont már a bringáról való leszálláshoz is gyönge voltam. Amikor hazaértem már nagyon fájtak a lábaim és alig tudtam vánszorogni. Mindenesetre 5 óra 46 perc  27 másodperc alatt csináltam meg a 144,5 kilométeres utat, ami kereken 25-ös átlagnak felelt meg. Amikor itthon lezuhanyoztam teljesítettem a hasizom erősítő póz 2 x 1 perces kitartását, 15 másodperces pihenővel. Ezen a napon ez a két mozgásom volt, amivel együtt a héten eddig összesen10 edzésem és mozgásom volt, ami 2-vel több, mint a napi 2 edzéses átlag.  

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás hasazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr46520193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása