HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2446. #kerékpározás# + ĐhasazásĐ

2014.07.21. 18:25 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - Pilismarót - Pilsmarót-basaharc - Dömös - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre - Budakalász útvonal letekerése 6 óra 26 perc 20 másodperc alatt és 144,8 kilométeres volt a távja, így az átlagom 22,4 kilométer/órás lett, hasazás: 2 x 1 perces hasizom erősítő póz kitartása, közte 15 másodperces pihenővel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma korán keltem, mert haza tekertem Győrből. 4 órakor keltem és már 5 óra előtt el is indultam. Az időjárásban a hőmérséklet jó volt, de a szél már ezen korai órában is fújt. Persze szembe fújt ahogy lenni szokott. Sajnos ez a szél irány az egész utam alatt megmaradt, bár hogyan is fordult az út. Az első órában még bemelegítettem, mert csak 22,9-es átlagot hajtottam ki. Aztán a második órában már feljavultam,  ekkor 23,9-es volt az átlag sebességem. Ahogy egyre feljebb kúszott a nap, a szél mellett egyre erősebb volt a hőség. Ennek ellenére a 3. órában elértem a csúcsot, már ami az átlag sebességet illeti, mert 24,4-es átlagot hajtottam ki. Sajnos ezek után egyre jobban lelassultam, a hőség és a szembe szél miatt alig voltak már erő aq lábaimban. Szenvedésem tovább folytatódott, mert ahogy ilyenkor lenni szokott, egy idő után már minden problémám volt. A talpam égett és fájt, a fenekem sem bírta a szenvedést, a hátizsákom (alig volt benne valami) nagyon nehézzés vált és még sorolhatnám a problémáimat. A hőség és a szél nagyon megfogott, mert a végére az átlagom már csak 22,4-es lett, ami azt jelentette, hogy kb. 40 perccel tovább tartott a haza utam, mint a győri tekerésem. Az egyik 25-ös átlagot hozott, míg a mai alig több lett, mint a 22-es átlag. Szóval megszenvedtem a hazatekerést. Fájnak is a lábaim. Amikor hazaértem, még a lezuhanyozás előtt megcsináltam a hasizom erősítő póz 2 x 1 percét. Ez volt a mai edzésem. A tekerés nagyon sokat kivett belőlem. A hasazás már könnyű volt. Most kezdődött a szabadságom második hete, így ezen a héten sem fogom magam összetörni az edzésszám növelésében.  

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás hasazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr236529965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása