HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2479. #kerékpározás# + ĐhasazásĐ

2014.08.23. 13:40 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Táplánypuszta - Pér - Püspökalap - Mezőörs - Győr-Moson-Sopron megye és Komárom-Esztergom megye határ - Mezőörs - Püspökalap - Pér - Táplánypuszta - Győr, oda-vissza útvonal letekerése 1 óra 55 perc 24 másodperc alatt, ami 55,9 kilométeres távnak felel meg és ez így 29,1 kilométer/órás átlagot jelent, hasazás: 3 x 1 percig a hasizom erősítő póz kitartása, közte 15 másodperces pihenőkkel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy már lassan egy hete szabadságon vagyok, még mindig hajnali 6, vagy az előtt kelek fel. Ez így történt ma is. Miután felkeltem, egy kicsit magamhoz tértem és felöltöztem a kerékpáros ruhámba, hogy kimenjek egy kicsit tekerni. A tervem az volt, hogy eltekerek a megyehatárig, meg vissza. Ez 50 kilcsi feletti tekerést jelent és már lassan pontosan tudom, hogy mikor, milyen részidőket kell hajtanom ahhoz, hogy jó eredményem legyen. A győri ipari parkig csak pörgettem kis tányéron. Amikor leértem a 80 valahányas székesfehérvári útra, akkor léptem fel a nagy tányérra. Innentől kezdve nyomtam, ami a csövön kifért. Az út egyes részein enyhén emelkedett, de ezeket áthajtottam, és igyekeztem a 30-as átlagot tekerni. Amikor a megyék határára értem még egy teljes órán belül voltam. 59 perc valahány másodperccel fordultam vissza. Az első órám átlaga kereken 28,0 kilométer/órás volt. Amikor elindultam visszafelé, akkor vettem észre, hogy, ugyan nem fújt szembe szél, de visszafelé sokkal könnyebb volt tekerni, mert hát szelem volt. Még ha kicsi is, de hát szelem volt. Ki is használtam az előnyeit. Hiszen a majdnem 56 kilométeres távot alig több, mint 1 óra 55 perc alatt nyomtam le. Amikor hazaértem és hozzá fogtam a rekreációhoz, közben lenyomtam a hasizom erősítő póz 3 x 1 percét is. A mai napon is két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 11 edzésem és mozgásom volt, ami eggyel kevesebb, mint a napi 2 edzéses átlag. Ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok elég sokat edzettem. De lesz még ez így se. Hiszen a jövő héten is még szabin leszek. Hétfőn fogok vissza tekerni Budakalászra - Győrből.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás hasazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr106628595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása