HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2566. #kerékpározás#

2014.11.18. 18:20 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Tokod - Tokodaltáró - Dorog - Leányvár - Pilisjászfalu - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Pilisborosjenő - Üröm - Budakalász - Szentinstvántelep útvonal letekerése 6 óra 25 perc 54 másodperc alatt, ami 19,6 kilométer/ órás átlagnak felel meg a 126,2 kilométeres távon.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 4 órakor keltem fel és ma mindenképpen haza kellett tekernem az időjárástól függetlenül. Ennek az volt az oka, hogy holnap jönnek a tanítványaim és nem lett volna szerencsés, hogy ahogy hazaérek, máris mehetek oktatni. Így aztán hajnali 5 órakor elindultam, hogy hazatekerjek. Nem volt minden tanulság nélküli ez az utam. Amikor elindultam még csak csepergett az eső. Nem tekerhettem le 10 kilométert, már szakadt is. Szerencsémre nem fújt a szél, bár felkészülhettem rá, mert a meteorológia azt mondta, hogy keleti, délkeleti szél fog fújni. Akár viharos erejű is lehet. Az első órában hol jobban, hol kevésbé, de folyamatosan esett az eső. A hőmérséklet nem volt rossz, de az eső egy kicsit lelassított. A lassulás abban mutatkozott meg, hogy nem volt az átlagom 25 felett.Komárom előtt ázott el a bringás gatyán és innentől vízben ültem.  Almásfüzitő után jött a szembe szél és persze az eső is esett. Itt már majdnem 3/4 órával voltam lassabb, mint egyébként szoktam. De aztán jött a kalapácsos ember.A lábaim erősnek tűntek, de teljesen átáztam és ez nem volt rám jó hatással Ráadásul az eső egyre jobban ráeredt és a szél is viharossá fokozódott. A táti egyenes 3 kilométerét majdnem 15 perc alatt tettem meg. Egyre lassabb lettem és a lábaim is egyre nehezebbek lettek. Ekkor már nem törődtem azzal, hogy mennyi idő alatt és milyen átlag sebességgel érek haza. A végére teljesen beálltak a lábaim és teljesen ronggyá áztam. A Győr felé utamhoz képest 1 óra 25 perccel voltam lassúbb. Az átlagsebességem pedig majdnem 5 kilométer/ órával voltam gyengébb. De ez nem érdekelt. A lényeg, hogy hazaértem és túl éltem a tekerést. Persze mindenem sáros, koszos lett. A bringámat majd holnap fogom letakarítani. A mai napon mindössze ez az egy mozgásom, de szerintem ez az edzés több, mintha edzettem volna bent a cégnél. A hét eddigi két napján 2 edzésem és mozgásom volt. De szabadságon vagyok, és így nem foglalkozom az edzéseimmel.  

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr426913613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása