HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2687. #kerékpározás# + ¤szaunázás¤

2015.03.19. 18:59 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 29 perc 50 másodperc alatt, az útvonal 63,0 kilométeres volt és az átlagom 25,2 kilométer/ órás volt, szaunázás: 1 óra szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma nem volt semmi munkám, így tudtam egy kicsit edzeni is. 6 órakor keltem fel és elsőként rendbe raktam a tegnapi permetezőt és a szerszámokat. Aztán 8 óra után előkészítettem a bringámat, hogy idén először tekerjek egyet. Amikor kimentem volt egy kis szél, de ez nem zavart. A nap sütött, de azért a bicón hideg volt. Nem akartam sokat tekerni, hanem egy kicsit pörgetni a hétvégi győri út előtt, hogy ne legyen annyira rossz a hosszú győri utam. Nem figyeltem a sebességemre. Az első órán az átlagom 24,3 kilométer/órás volt. Jó volt a tekerés, mert jól esett a levegőn tartózkodás. A legjobb időmhöz képest sokkal elmaradtam, de ez nem érdekelt, mert a fő szempont maga a tekerés volt. Visszafelé néha feltettem a láncot a nagytányérra, hogy egy kicsit szokjam a sebességet is. Végül 2 óra 29 perc 50 másodperc alatt teljesítettem az utat, ez pedig 25,2-es átlagot jelentett. Mivel ma jött a tanítványom, ezért bementem a céghez. Edzeni szerettem volna, de a kollégáimmal elbeszélgettem az időt, így csak szaunáztam. Mivel én indítottam el a szauna fűtését, ezért 1 teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. A mai napon ez a 2 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem volt, ami 1-el több, mint a napi 2 edzéses átlag. Hiába szabadságon vagyok. Bár a hét elején lévő munkáktól jobban elfáradtam, mintha edzettem volna. De nem baj. Ez van. 

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr277284529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása