HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2693. #kerékpározás# + ¤szaunázás¤

2015.03.25. 19:42 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - Pilismarót-basaharc - Pilismarót - Dömös - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre - Szentistvántelep útvonal letekerése 6 óra 45 perc 25 másodperc alatt, ami 21,2 kilométer/órás átlag sebességet jelent a 143,3 kilométeres távon, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A hétfői, keddi rákészülés a mai tekerésre szinte felesleges volt, mert ma kifogtam a rosszat. Hajnalban elindultam Győrből. Már 5 órakor fújt a szél. Ez aztán később nagyon nehézzé tette a tekerésemet. Mert folyamatos szembe szelem volt, bár hogyan is fordult az út. Az első órában még nem nagyon éreztem a lábfordulatot, mert az első órában csak 21,5-ös átlagot hajtottam ki. A szél egyre gonoszabb lett. Innentől kezdődött az én kálváriám. Egyre nehezebben tudtam tartani ezt a gyenge átlagot is. Többször meg kellett állnom, mert lábaim kezdtek bekötni. Hol volt a vasárnapi 25-ös átlagom? Nem ment a bringázás. És ahogy ilyenkor szokott lenni, egyre több gondom lett. Elkezdett fájni a fenekem, a láb izmaim is egyre jobban fájtak, a gyomrom is fájt, meg ilyesmik. Annyira kikészültem a széltől, hogy egy teljes órával voltam lassúbb, mint vasárnap. Akkor 5 óra 44 perces volt az időm, míg most 6 óra 45 perces lett. Ráadásul teljesen el is fáradtam. A végére már annyira fájtak a combjaim, hogy 5-10 kilométerenként meg kellett állnom. Amikor végre hazaértem csak arra tudtam gondolni, hogy a lábaimat minél előbb lelazítsam. Mivel ma is jött egy tanítványom így beültem a szaunába egyet izzadni, illetve a lábaimat rendbe hozni. Ez úgy nagyjából sikerült is. A mai napon ez a két edzésem volt. Ezzel együtt a hét eddigi 3 napján összesen 4 edzésem és mozgásom volt.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr937304748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása