HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2724. ÷oldalazás÷ + "fűnyírás" + ~kertészkedés~

2015.04.25. 20:37 Gabbá

Oldalazás: 2 x 30 darab oldal erősítés elvégzése, fűnyírás: 2 órán keresztül fűnyírása a ház körül és az építkezésen, kertészkedés: 2 órán keresztül  virág átültetése, átszállítása egy háztól a telekre.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel sokáig aludtam, mert csak fél 7-kor keltem fel. Persze 4 órakor magamtól megébredtem, de sikerült visszaaludnom. Amikor kikeltem az ágyból, azonnal felöltöztem és megcsináltam a szokásos hétvégi vásárlásaimat. A SPAR-ból  haza, majd a zöldségeshez mentem. Végül a benzinkút következett, mert ma fűnyírás volt beütemezve és itthon nem volt benzin. A vásárlások után megfőztem az ebédet, majd lenyomtam az oldalazást. Aztán elkezdtem a fűnyírást először a ház körül. Ezzel végezve leállítottam a gépet, és ez volt a probléma. Ugyanis a berántó mechanizmus elromlott és nem tudtam újra elindítani a fűkaszát. Ezért szétszedtem a beindító részt. Azt nem tudtam, hogy laprúgó van benne, ami aztán rendesen szét is ugrott. Ezzel eljátszottam vagy egy jó másfél órát mire összeraktam. Végül is sikerrel jártam. Majd az építkezésen is lenyírtam a füvet. Az asszony kitalálta, hogy segítsek neki egy pálmát az egyik ismerősétől talicskával átvinni az egyik barátnőjéhez, majd egy újabb forduló után az ismerőstől szintén talicskával elhozni hét ládában lévő virágot a telekre kiszállítva. Ez a munka 2 órán keresztül tartott. A mai napon ez a 3 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 57 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 8 edzéses átlag. 

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés fűnyírás oldalazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr567398804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása