HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3102. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2016.05.07. 13:03 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 18 perc 45 másodperc alatt, ami 61,9 kilométer letekerését jelentette és ez 26,7 kilométer/órás átlagot jelentett, sétálás: 13,36 kilométer legyaloglása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: VÉGRE! Az idén végre sikerült először bringáznom. Több, mint 1 éve nem ültem a versenygépemen. Reggel, mikor felébredtem (7 óra előtt) elkészültem és 8 óra után pár perccel kimentem tekerni. Ekkor láttam, hogy az órámban az elem kezd elájulni, de szerencsére kibírta az első tekerést. Nem akartam nagyon belecsapni a lecsóba, ezért csak Lepencéig mentem oda-vissza. Jó időben indultam el, mert nem volt még nagy a forgalom a 11-es úton. Egy bringás ment el mellettem még Szentendrén kifelé, de úgy, mint aki szembe jött volna. Nem is akartam vele menni, mert inkább csak magammal voltam elfoglalva, meg azzal, hogy pörgessek. Lepencénél 1 óra 12 perc körül fordultam vissza. Visszafelé jobb időt pörgettem és csak egyszer váltottam fel a nagy tányérra, amikor Tahitótfalu után a lejtőn felpörgettem. Jót tettek a lábaimnak az erősítések, mert az erőm meg volt, csak a éppen ez a mozgás hiányzott. Ezt főleg a kiállások alatt éreztem. Ekkor egy kissé hamar elfáradtak az láb izmaim. Amikor ülve pörgettem, akkor viszont jól bírták az izmaim. Tavaly amikor első tekeréskor ugyan ezt az utat teljesítettem, csak 25,2-es átlagot tudtam kitekerni és 11 perccel rosszabb időt futottam. Ráadásul 5 kilogrammal könnyebb is voltam. Most mértem meg magam és 87,4 kilogrammot mutatott a mérleg. Amikor hazaértem, lefürödtem és elkezdtem sétálni, hogy a lábaim egy kicsit kilazuljanak. Eközben 13,36 kilométer tettem meg. A mai napon ez a két edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg. Ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok egészen rendesen edzek.   

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr818693424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása