HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3475. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2017.05.15. 18:59 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Ács - Komárom - Szőny - Almásfüzitő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - Pilismarót-basaharc - Pilismarót - Dömös - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu- Leányfalu - Szentendre - Budakalász útvonal letekerése 6 óra 17 perc46 másodperc alatt, ami a 145,5 kilométeres távon 23,1 kilométer/ órás átlagot jelent, sétálás: a mai napon 3,86 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 5 órakor keltem és indultam haza. Reggel már 16 - 18 °C volt. A talpamra vettem egy haránt emelőt és úgy tűnt, hogy ez be fog válni. 6 óra előtt valamivel indultam. Jól is ment az első óra, mert mikor Győrből kijöttem elkezdtem nyomni a pedált és az átlagom 23,4-es volt. A második órában még jobban hajtottam és egészen jól éreztem magam, csak a fenekemet éreztem. Ebben az órában az átlagom felment 24,5-re. Mivel egyre melegebb lett a harmadik órában is igyekeztem a tempót tartani. 24,4-re hoztam ki a harmadik órás átlagomat. Aztán becsapott a bomba - ugyanis Neszmély után elájult a hátsó külsőm és a belsőm is. A defektet megcsináltam, de ezt sajnos a lábaim bánták. A szerelés miatt a lábaim teljesen lemerevedtek és ahogy lenni szokott elkezdődött a fenék és láb fájáson túl a hátizsákom is egyre nehezebb lett. Lassan, de biztosan átmentem szenvedősbe. A talpam a 4. óráig bírta és ismét elkezdett fájni. A negyedik órában az átlagom visszaesett 23,6-osra. Ezt tudtam hozni az 5. órában is. Esztergom után ismét egy defektem lett. Az új belsőt egy kátyú kicsapta. Hiába emeltem meg az elejét, a hátulját sikerült odacsapnom és így egy újabb szerelés várt rám. Sajnos más belsőm nem volt, vagyis, hogyha ez is elájult volna, akkor nem tudok hazatekerni. Szóval fostam, hogy ne legyen semmi bajom se. Persze a lábaim ismét és még jobban lemerevedtek. A talpam és a fenekem nagyon fájt. Szerencsémre egy kerékpáros ember megállt nekem, hogy hátha tud segíteni. Aztán úgy döntött, hogy velem jön. Így én tekertem előtte, ő azzal, hogy mögöttem tekert, sokat segített. Lepencéig tudtam menni és ekkor elváltunk én pedig ápoltam a lábaimat. Persze az átlagom egyre lejjebb és lejjebb csúszott. A végére, mire hazaértem az átlagom már csak 23,1 kilométer/órás lett. Viszont a ismét megint teljesen elfogytam. Mindenem fájt, a lábaim, a fenekem, az izmaim és a vállaim a nehéz hátizsák miatt. Szóval egy kicsivel jobb voltam, mint odafelé, de nem sokkal. Durván 12 perccel. Sajnos ma volt két defektem, két szerelésem, ami tovább rontotta a helyzetemet. Amikor hazaértem és lefürödtem, gyorsan legyalogoltam itthon és az udvaron 3,86 kilométert. A mai napon ez a két edzésem volt. Holnap még itthon pihengetek, majd szerdán elkezdek dolgozni.   

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr5812507197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása