HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3704. ˘sétálás˘

2017.12.30. 17:20 Gabbá

Sétálás: a mai napon 7,17 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 órakor keltem, mert ma be kellett mennem a céghez, hogy a medencét karbantartsam, illetve, hogy a víz jó legyen. 7 óra körül már bent voltam a cégnél. Mindent megcsináltam, majd hazajöttem. Utána az asszonnyal eltekertünk az év utolsó vásárlására, mert még néhány dolgot kellett vennünk. Az AUCHAN-ben annyit voltunk, mint az oroszok. Hatalmas tömeg, mindenki vett mindent. Természetesen főleg a virslinél és a pezsgőknél voltak sokan. Sikerült egy kevés előttünk álló emberből lévő sorba beállni. Amikor hazajöttünk és kipakoltunk, elrakodtunk, már csak néhány itthoni feladatot csináltam meg. A mai mozgásom is sétálás volt. Ma azért egy kicsivel többet sétáltam, mint a héten eddig. Ez az utolsó előtti mozgásom. 7,17 kilométert gyalogoltam. Szerintem ezzel fog eltelni az idei év. Aztán az új esztendőben majd elkezdek rendesebben edzeni, meg egy kicsit át is fogom alakítani a mozgásaimat, edzéseimet. Nem lesz bennük ennyi erősítés és sok állóképességi mozgást szeretnék majd csinálni. Persze minden tervből csak annyi fog megvalósulni, amennyit teljesíteni is fogok. Mert hiába tervezek bármilyen jó mozgást, ha abból nem csinálok meg semmit se.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr8613534747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása