HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3819. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2018.04.28. 18:21 Gabbá

Kerékpározás: Budakalász - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr 148,2 kilométeres útvonal letekerése 6 óra 52 perc 06 másodperc alatt, ami 21,5 kilométer/órás átlagnak felel meg, sétálás: a mai napon 20,87 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ezt a bejegyzést pár nappal később írom, mert Győrben nem voltam számítógép közelében. Igyekszem majd bepótolni az elmaradásomat. Ma is szabadságon vagyok. Hazatekertem Győrbe. Mivel ebben az évben most bringáztam először, ezért kissé félve tekertem. Ehhez a félelemhez hozzájárult, hogy a tegnapi napon füvet nyírtam és elfáradtam. Az elején még esett is néhol az eső, majd kisütött a nap. Meleg is lett. Nem akartam már az elején kiégni, ezért nem hajtottam nagyon. Ezért az első órában 22,9 kilométeres átlagot nyomtam. Sajnos folyamatosan fújt a szembe szél. A második órában 23,2-as lett az átlagom. Aztán innen elkezdtem visszaesni, mert a harmadik órában 23,0-as lett az átlagom. A tavalyi évi talpfájásom aránylag kevésbé zavart. Azért egyre többször álltam le, pihenni. Ráadásul a lábaim is elkezdtek görcsölni. A negyedik órában 21,9-es lett az átlagom. Egyre jobban szenvedtem és egyre jobban lassultam. Az ötödik órában már csak 21,7 volt az átlag sebességem. A lassulás folytatódott és a hét ágra sütő nap miatt is minden bajom volt. Az utolsó órában 21,5 kilométer/órás átlagot hoztam már csak. Mire hazaértem, már minden fájdalmon túl voltam. A fenekem fájt, a talpam égett és a lábaim egy merő görcsben voltak, a vállaimat nagyon nyomta a hátizsák, annak ellenére, hogy majdnem üres volt. Amikor lefürödtem a lábaimat megjárattam és igyekeztem sokat gyalogolni, hogy lábaimból a tejsav és egyéb anyagok kimenjenek. Így tettem meg 20,87 kilométert. A tegnapi fáradtság után ma is sikerült padlót fognom, pedig csak 2 edzésem volt. 

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr10013878102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása