HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4010. ~kertészkedés~ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘húzódzkodás˘ + ˘sétálás˘

2018.11.01. 17:18 Gabbá

Kertészkedés: dió pucolás és az összegyűjtött eső víz ellocsolása 2 órán keresztül, Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 3,08 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel már jóval 7 óra előtt ébredtem és szinte azonnal ki is keltem az ágyból. Hiába az óra visszaállítást meg kell szoknom. Ezt egy kicsivel könnyebben megteszem, mint azt, amikor előre kell állítani tavasszal az órát. Az alvás idejének csökkenését nehezen szokom meg. Amikor felkeltem és elkészültem a ház körül tevékenykedtem. Az eddig összegyűlt és még a rászáradt bőrétől nem megszabadított diókat pucoltam meg. Késsel kapartam le a ráégett zöld, fekete bőrt. Majd az összegyűjtött eső vizet öntöztem széjjel a kertben, a ház körül. Ez majdnem 1 köbméter víz volt. Ez a munka másfél órán keresztül tartott. Amikor ezzel végeztem megcsináltam az itthoni erősítést és az oldalazást. Majd pihentem egyet, közben olvastam. Ezt követően, körülbelül egy óra után, elvégeztem a zsír égetőt és a húzódzkodást. A mai napon 3,08 kilométert gyalogoltam le. Ez nem sok, de ma így alakult. Ma 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem és mozgásom volt. Ez napi 3 edzéses átlagnak felel meg. Tegnap óta rendesebben edzek, felkészülendő a jövő heti munkára és edzésekre. Tegnap 5, ma 6 edzésem, mozgásom volt. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok soknak mondható. Aránylag szépen alakul a hetem.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7514338251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása